Träning-chattning-messning haha.

Hej! Sitter och chattar med Caspian och messar med Danne... Mysig kväll ju ;) 
Ska snart sova tror jag, tröttnat på att träna nu haha :s Och ja, jag är så duktig så att jag kan blogga, träna, messa och chatta samtidigt ;) 
menmen, bloggar imorgon istället, hejdå!

Träning!

Hej! Ska träna om en liten stund, ska verkligen satsa på att bli starkare, få en plattare mage och störra rumpa ;) Fastare lår är ju inte heller fel, eller? 
Ska se till att börja på gym med Issan också!
Målet är att få dröm kroppen innan sommaren, ett lycka till kanske?
Är ju världsbäst på att små äta så frågan är ju om detta kommer funka haha?
Hör av mig imorgon eller senare, pusshej!
Tog bilden från google, men hur snygga armar?!?!?!

Helluuuuu

Hej!
Började med engelska idag, skrev lite bara. Sen hade vi matte, godkänd på matteprovet :D 
På svenskan läste vi lite bara.
På lunchen åt vi lite sen vet jag inte vad vi gjorde. Efter lunchen hade vi svenska igen, satt i en ring och berättade historier och så. 
Sen hade vi SO, hade nutidsfrågor och Fadi roade sig med att kasta papper innanför min tröja... Hm.
Sista lektionen var spanska, så jävla tråkigt! Tiden gick hur långsamt som helst.
Drog hem direkt efter skolan och åt. Hade tänkt hjälpa Danne att plugga franska men nej :( 
Nu sitter jag på rummet iallafall, skulle städa men orkar inte!!
Och kan fortfarande inte lägga ut bilder pga det jävla internet!! Så förlåt för det, hoppas ni läser ändå haha :s

Ärlig.

Hej! Det är min blogg och jag vågar vara öppen på den och skriva vad jag tycker och tänker. Jag skriver också folks namn, om jag är tillsammans med någon självklart skriver jag med vem, har jag en ny kompis klart jag skriver vem det är, bråkar jag med någon skriver jag vem det är. Folk vet redan det mesta eftersom det är så gott som bara folk från min skola som läser min blogg och där får man reda på saker.
Ni kanske kallar detta skit snack men jag undrar varför Issan och jag måste fixa allt.
Varför måste vi gå fram till Tea och be om förlåtelse? Kan någon vara söt och svara på det? 
Hon själv gör inte ett skit för att ens snacka med oss samtidigt som hon skriver på sin blogg att allt är ett helvete, nej, jag är inte säker på om det handlar om mig och Issan men jag GISSAR på det. Dessutom är hon med folk som skadat mig på ett eller annat sätt och det vet hon att de har, jag skrev att hon inte skulle vara med dem mer annars skulle jag aldrig snacka med henne mer, nästa dag var hon med dem igen. Alltså har hon valt själv att inte snacka med mig mer, eller hur? Hon valde själv att vara kompis med andra och inte mig och Issan. Så ni kan alla sluta tjata om att jag ska be om förlåtelse för det tänker jag inte göra, speciellt inte nu när hon väljer bort mig för folk som sårat mig riktigt djupt och förstört för mig om och om igen.
Hon valde själv, jag har inte valt åt henne och det har inte Issan heller så ni kan sluta gnälla på oss, för börjar tröttna på det nu.
Och visst, hon får umgås med vem hon vill men att hon valde de som sårat mig måste ju vara för att jag ska må dåligt eller hur? Ni får tycka vad ni vill om detta inlägg, jag orkar inte bry mig faktiskt men sluta klaga på mig och Issan.

Förlåt..!

Och så gick det med det... "minst två inlägg varje dag" -Eller hur!
Nejmen har faktiskt haft fullt upp och tyvärr inget internet på min mobil [[IGEN]].
Igår var Issan och jag på stan iallafall, åt lite på esspresso house och sånt, tjocka :(
sov iallafall hos Issan till sist. :) Satt och kollade på tv och messade med Danne medans Issan spelade "Petsson och Findus" på datorn, suck.. ;) Efter en stund fixade vi naglarna och lite sånt, sen gick vi och la oss helt enkelt, tror vi somnade en stund efter elva.
Vaknade rätt tidigt, fixade oss, bråkade om flingor med Carro... Hahaha normal.
Iallafall så drog vi till skolan, satt och halv sov i musiken och det var ungefär så hela dagen såg ut. 
Det var ju öppet hus så en massa sexor från andra skolor var och kollade när vi sjöng och spelade. Fina blickar man fick av en viss person... SÅ JÄVLA SÖT ÄR HAN! hahaha... :s
iallafall så fick vi lite raster oså, snackade med Albin, Fanny, Simon och Michelle på ev av dem och åt på en annan.
Albin pratade på sitt egna lilla sätt och jag kunde knappt andas för att jag skrattade så mycket... 
fick ha en lektion med Caspian och Didrik på lunchen med hahaha söta ;)
Vi slutade runt sex, drog hem till Issan efter att tjatat på alla ekhagare typ. Åt lite oså hemma hos Issan sen kom mamma så drog vi hem. 
Inte hänt mycket mer och kan tyvärr inte lägga upp bilder som vanligt, men redigerar inlägget imorgon om det funkar då.

äntligen!

Har äntligen fått tillbaka internet på mobilen!
Sitter iallafall på bussen på väg hem till mig med issan. Tror jag sover hos henne i natt, eller jag hoppas verkligen det!
Uppdaterar senare ikväll istället, hejdå!

Godnat!

Kollade på solsidan nyss, ska snart gå och lägga mig, skit trött! :( 
Taggar väl imorgon antar jag ? Ingen aning om vad som händer men det blir säkert skit bra! :D
Börjar ju med bild och det är väl alltid en bra start på dagen? ;) 
Imorgon sover jag hos Issan också hoppas jag! Ska ju vara i skolan tidigare så bättre att jag tar bussen ifrån henne eftersom den går oftare där ifrån.
Funderar på om jag ska tvinga Danne va med mig någon dag, sjukt längesen! :o 
Men som sagt är jag skit trött så bloggar imorgon!
Random bild, bara för att.

Tiden man saknar...

Hej! Sitter och läser igenom gamla sms, blogg inlägg, facebook meddelanden och sånt, kollar också gamla bilder.
Sjukt att livet kunde vara så jävla bra och att jag inte fattade det är också rätt sjukt.
Tänker på alla sommar kvällar, alla bråk, allt skratt, underbart fan :o Alla dagar på ekhagen, något jag aldrig glömer! Kommer ihåg hur jävla väl som helst att vi satt på den blå konteiner'n med Danne, Emil och Caspian och bara snackade och skrattade och kittlade varandra och nöp varandra HAHA, saknar det så jävla mycket! Och när vi var nere i dalen, och alla "seriösa" snack med Danne... Saknar så det gör ont!
Och alla mysiga kvällar i tenhult, elskåpet, konsum, sjön, dagiset, åh, kärlek!
Saknar allt och alla :( 


anklagelser..

Anklagelse efter anklagelse, jag hatar henne. Säger att jag gör saker som jag inte gör för att jag ska få skit, varenda jävla dag. Jag orkar fan inte mer!! Flyttar här ifrån snart.

Vinter

Haha hej igen! 
Sitter och tänker på lite allt möjligt och blev plötsligt sjukt taggad till vintern! Att sitta inne, dricka varm choklad, kolla ut på den vita snön, kasta snöbollar, skratta, alla paket, pepparkakor, knäck, godis, snögubbar, vantar, mössor, jackor, skor, filmer, filtar, och en massa andra saker! Visst är det mysigt om man tänker efter? Visst det är kallt som fan och inte alls kul med en massa blöt och kall snö i ansiktet men om man är inne eller om snön redan lagt sig som ett stort vitt täcke, visst är det mysigt då? 
Skulle ju dock föredra att ha en kille att ligga och mysa i soffan med ;)
Jag är iallafall jätte taggad :D 
Dock ännu mer taggad till nyår, får se vilka jag firar med... Tror det blir mina älsklingar :) Ska faktiskt leta efter en klänning igen... Hittar aldrig någon "tillräckligt bra", är det nyår så ska det vara tight, snyggt och rätt enkelt, så är det bara.
Men hör väl av mig sen, hejdå! 

DH

Hej! Förlåt för skit dålig uppdatering! Ska börja blogga bättre nu, minst två inlägg per dag.
Hade iallafall inte tid att blogga igår pga DH, och eftersom mamma inte fixat mitt internet så kunde jag inte blogga där ifrån.
Mötte iallafall Oliver och Filip någon gång på eftermiddagen, stod ute och väntade på dem i en halvtimma om inte mer så säger de att jag ska komma in vilket jag gör, två sekunder senare messar han att jag ska gå till D hallen, när jag vart där och letat hur länge som helst ringer han och säger att han är ute... Hahaha, orkar inte...
Iallafall så sprang vi omkring lite, satt och spelade, sjukt dåliga! Träffade typ Filips tjej, kompis, vadhonnuvar haha fattade aldrig riktigt, en stund också, snackade lite sen försvann hon och Filip så då drog Oliver och jag ut.
Stod där en stund sen gick vi in igen. Fick ett sms från Pontan som bad mig gå ut så gjorde det. Stod och snacka en stund sen kom Sudiye så snackade lite med henne också, eller ah.. haha. Sen träffade vi Lisa och Jonna en stund sen stack jag hem, mamma hämtade mig.
Stack hem och åt skaldjur, sen somnade jag direkt i Tobbes säng, var sjukt trött!
Idag ska jag inte göra någonting tror jag, kanske drar ut sen ikväll när Issan är hemma, kanske skulle träffa Emil också... annars vet jag inte. Uppdate kommer senare! puss.
Blev inga bra bilder tyvärr, suddiga som fan :( Så lägger bara upp tre..



onsdag torsdag fredag

Hej! Förlåt för SÄMST uppdatering, men har inte haft lust, ork eller tid.
Men ni får ett jätte långt inlägg nu istället!
Bloggade ju inte ordentligt om i onsdags så börjar där. 
Jag och Issan var istan, provade jeans och BHar på H&M sen drog vi till gina och newyorker och kollade lite där, köpte också chailatte och satt och snackade om allt och lite till. Efter några timmar drog vi till tenhult, drog hem till Issan och åt tror jag? Kommer faktiskt inte ihåg, vi kan åkt till Oliver direkt... Ajja, kvällen slutade iallafall hos Oliver :) 
Igår, alltså torsdags, började vi med spanska, riktigt kul! Körde blindbock med Issan och Arvid, stod också och snackade med Albin en hel del, riktigt kul faktiskt, iallafall för att vara spanska ;) Sen skulle vi haft kemi men hade matte prov istället, tror det gick helt okej faktiskt. Sen hade vi idrott, körde plankan och messade mest.
På lunchen drog vi in till stan och åt sen stack vi till skolan och hade ett till matteprov, blev skit sur och fick något jävla ryck sen gick jag lugnt ut där ifrån... Yes...
Iallafall så slutade vi med svenska, satt och läste en novell och sen snackade vi lite.
Efter skolan drog vi hem till Oliver tror jag, var meningen att vi skulle till dh men det blev inte så. Satt på Olivers altan och chillde istället. Sen skulle han äta någonstans så då drog Issan och jag ut, gjorde inget speciellt... Jan hämtade oss halv nio och skjutsade hem mig, hoppade in i duschen, gick och la mig och somnade direkt.
Idag drog jag till Issan, fixade mig där oså. När vi kom till skolan satt vi och skrämde Caspian, stackars! Vi började iallafall med SO, hade lite nutidsfrågor, första gången påå länge mitt lag kom sist.
Sen hade vi hemkunskap, satt och kollade på några sjukt tråkiga filmer igen och skrev i ett häfte... 
På lunchen mötte vi Caspian och Didrik, snackade som vanligt, lite lamare dock. Sen hade vi engelska, skit segt, och hade en student som lärare och hon trodde vi var dumma i huvudet allihopa, speciellt jag och Issan.
På fysiken satt vi i datasalen, fick sticka tidigare :D Vi drog in till stan efter att jag boxats med Didrik... Haha, Issan sulle lippa sig iallafall, tog över en timma, riktigt segt! :( Sen provade Carro en massa jackor medans Issan och jag slösade bort vår fredag på att kasta en boll fram och tillbaka.
Vi åkte iallafall hem och fixade oss, drog till konsum, mötte Pontan :) Stod och snacka en stund sen skulle han gå.
Vi köpte iallafall chips sen mötte vi Daniel och Jonathan. Drog bakom konsum en stund sen stack vi till tonår. 
Spelade lite spel oså. Skrattade som fan hahahha, issan, marcus och sebbe räddade fan min fredag...
När jag drog hem mötte jag mamma, gick hem oså. Sen ringde jag och snackade med Danne i  någon timma. 
Imorgon drar jag till dh tror jag, iallafall om Oliver ska dit annars får vi se om jag orkar.
Kommer massa bilder så fort jag fixat mitt internet igen, förlåt för det :(

Orkade inte

Orkade inte blogga om dagen igår så gör det ikväll, lägger också ut en massa bilder då!
Ska snart dra till skolan så vi hörs sen!

Oliveeeeeeer

Tjo! Sitter hemma hos Oliver igen... Mys ju! ;) Eller för Oliver och Issan iallafall.. 
Drar väl hem sen, ska se om mamma kan hämta oss. Bloggar mer seeeeen!

I helvete heller... !

Hej! Hahaha imorgon blir det att ta ett litet snack med en person som tror bestämmer över mitt liv och säger åt mig vad jag ska göra och inte, i helvete heller! Är jag någons hund så är det Didriks, skämt åsido.
Menmen, idag drar jag till stan med Issan. Bloggar ikväll, puss!

Suck...


Nu tror ni nog jag suckar åt bilden men nej.. De flesta killar kollar ju helt seriöst och så får bilden massa kommentarer som "säger en tolv åring" "han är knappt tio han borde inte säga sånt" "han är typ tolv, vet han ens vad bröst och rumpa är?"
Det var den sista kommentaren jag störde mig mest på... "Han är typ tolv, vet han ens vad bröst och rumpa är?" VEM FAN VET INTE?! Man behöver inte vara trettiofem för att veta vad ett par bröst och en röv är, right? Det vet man ju så fort man lär sig förstå typ. Det är inget som man förstår när man är "vuxen". Nästan sorgligt att denna tjej som kommenterade inte var mycket äldre själv, ska man ta det som att hon inte visste vad det var när hon var tolv år eller? 
Haha det är sånt här jag verkligen stör mig på.
Folk som tror de vet så mycket mer och är mycket äldre fast de vet precis lika mycket och de är bara något år äldre, också sjukt irriterande när de tror alla är så små, när de verkligen tror att alla som är yngre än dem är två år.
Sjukt irriterande när man ser facebook grupper som tex "alla vi som tror på att 98:or strulat" alltså är gruppen ironisk för er som inte fattade det, herregud?! Varför skulle inte en 98:a kunna strula? HAHA tror nästan de flesta gjort det, självklart inget fel om man inte har om någon tog det så men det är många som gjort eller hur? Så det är ju bara patetiskt att tro att folk som är yngre inte kan någonting och inte vet ett skit.
Ajja, pusshej.

Mysmysmysmysmys

Hej! Sitter hos Oliver och dunkar musik med Issan :D
Idag började vi med mentorstid, ingen skit idag heller :D gjorde någon skit på datorn bara..
Sen hade vi SO, Rolf pausade BARA tretton gånger på en tjugofyra minuters lång film, seriöst, jag är imponerad! Sen hade vi matte, jag är awesome.
På lunchen snackade vi med Didrik, Albin och Oskar. Sen hade vi kemi, jag och Jesper gjorde grön färg, bilder kommer senare om jag får tillbaka internet på mobilen. Efter det hade vi idrott, plankan i en minut och tjugo sekunder, stolt :D
Sen drog vi in till stan, fixade lite saker sen drog Tea och då mötte Issan och jag Martin, gick in på netto och lite sånt sen stack han och då drog vi till tenhult och träffade Oliver och Filip, sen stack vi hem till Issan och åt och nu sitter vi här, awesome! ;)

Bild från olivers dator bara för att haha.

älskar dom!

Hej! Idag var en jävligt bra dag! Började med bild, aldrig skrattat så mycket när "nisse" tappat sina ögon och såg ut som något helt annat... På idrotten fick man beröm och grejer också! :) På lunchen drog issan och jag och snackade med Caspian och Dridrik, som vanligt ;) ...Tog ett snack med ett par personer också...
Iallafall så hade vi SO sen, gjorde ingenting... Onödigt.
Sen hade vi spanska, satt och snacka med Jesper och Issan hela tiden. Fick sluta tidigare idag som vanligt, bara halva elevensval. Gick omkring och letade efter didrik i två timmar sen efter Caspian.
Stack iallafall ut ifrån skolan efter ett tag, kände oss förföljda efter en stund så drog tillbaka till skolan, ringde Caspian. "jag ska äta mellanmål nu" HAHAHA så jävla söt, trodde jag skulle dö.
Iallafall så drog jag och Issan in till stan och åt sen drog vi upp till ekhagen och träffade caspian och didrik, lika långsama som vanligt ;)
Vi gick iallafall och ryckte i dörrar, skulle se om det var öppet, sen blev vi instängda också haha. Nemen vi gick omkring och frös som fan, kulkul... Slutade med att vi satt i en trapp uppgång och snackade, jag fick bli fotomodell och Caspian fotograf... Suck... 
Iallafall så drog de till lidl medans Issan och jag satt kvar.
När de kom tillbaka hade de kul HAHA, badass... Sen satt vi och snackade i någon sak... Mys.
Slutade med att vi knacka på hos Casper som inte var hemma så då var vi nere i hans trapp upp gång.
Caspian tog min jacka så fick jaga honom en stund, så jävla kallt! 
Didrik målade mina naglar också, skit fint! :D
Fick en massa skit sen, hahaha gulligt att dom skulle hämta Casper som inte var hemma sen tro att vi skulle stå kvar och vänta på dem när de gick iväg.. Synd om dom.
När vi väntade på bussen säger Caspian att jag ska sitta på hans ben sen gnällar han om att jag gjorde det... Trög...
Vi tog iallafall bussen hem, snackade lite med Tea och nu messar jag med trehundranittioelva personer, blandade känslor... Menmen, hörs någon annan gång!

Inte ett skit...

Hej! Har inte hänt ett skit idag...
Drog in till stan och lämnade morfar innan, sen stack vi till willys, mamma gick in och jag stannade i bilen sen drog vi till McDonalds, en av de saker jag vill äta, köpte med oss hem.
Kvällen har varit skön men också ett helvete... Mår bättre nu iallafall. Jätte taggad tills imorgon! :) 
Ska sova nu faktiskt, orkar inte vara uppe så vi hörs imorgon!

Vad som helst.. Jag svär.


Utegångs förbud, vad är det bra för? Är det inte meningen att ens föräldrar ska göra så att man mår bra, för det är väl det de vill? Att man ska må bra, eller? Jag mår inte bra, jag mår skit, jag mår allt annat än bra. Varför? Jo för att jag är instängd, jag har ingen. Mina vänner är ute, jag vill också vara ute. Jag mår inte bra inne. Jag vill vara ute med mina kompisar, jag vill må bra! Jag vill inte må dåligt längre... Jag var ju så jävla lycklig... Seriöst, jag har fått tillbaka mina kompisar igen, jag älskar dom, men man måste underhålla kompisar annars försvinner dem, man glider isär om man inte ses ofta. Jag får inte träffa mina kompisar förutom i skolan, då har man ingen tid att snacka, korta raster och för mycket folk runt omkring, jag är inte mig själv längre. Utan mina kompisar är jag inte jag, då är jag någon annan.
Jag har aldrig vart så sur som de senaste veckorna men aldrig heller så lycklig, jag fick va ute i fredags, jag var så glad att jag nästan började gråta, jag träffade Oliver och Issan först, jag älskar dem, jag mådde bra då. Sen mötte jag Caspian och Didrik, jag skrattade hela tiden, dem fick mig att verkligen bli lyckligare än lyckligast. Utan mina kompisar är jag ingen. Jag har inte skrattat, jag har inte lett, jag har inte ätit. Jag har slutat äta, nu när vi ändå snackar om det, jag äter inget förutom det jag verkligen vill äta och det är så gott som inget. Jag hatar detta.
Jag vill gå upp i vikt, men jag kan inte äta, jag vill inte äta, jag kan verkligen inte om jag känner mig ensam, vilket jag gör. Jag vill träffa mina kompisar igen, leva ett normalt liv, ta fula bilder, skrika, rida på folks ryggar, hoppa omkring, skratta och vara lycklig. 
Jag gör vad som helst för att få gå ut igen... vad som helst...

Min lycka..


Glad? Eller?

Hej! Fyller ju år idag så haft fullt upp haha ;) 
Ajja, vaknade fick lite saker...... Jag och pappa drog in till stan och bytte plattången som jag fick, den SÖG! Fick iallafall en bättre + 20% rabatt, awesome ju ;) Vi drog till intersport så köpte jag mina efter längtade adidasbyor, så jävla glad! :D
Sen stack vi till willys och köpte florsocker, sen stack vi hem.
Bakade lite sen ringde Didrik mitt i allt så snackade med honom lite, tur det, var jävligt förbannad han fick mig på bättre humör :) Sen messade jag lite med Caspian också så då blev humöret ännu bättre ;) 
Farmor och Lizen kom vid fyra ungefär. 
Vi åt väl lite oså... Har inte hänt så mycket... Är skit uttråkad och sjukt sur, väntar på att Caspian och Issan ska svara på sms. 
Bloggar senare eller något haha, puss!

Lycklig!

Hej! Om man inte räknar med allt hat så är jag lyckligast i världen!
Dagen var nästan helt felfri!
Började med SO, blev dock skit sur för att Rolf blev arg för inget. Och på hemkunskapen satt vi bara och kollade på fim och skrev i ett häfte så humöret var inte det bästa på lunchen, träffade didrik och Caspian, humöret blev på topp igen så jävla bäst är dom!! Hade engelska efter lunchen, hade redovisning, tack till Fadi alla andra var taskiga :( Efter det hade vi teknik, satt inne i datasalen med Choffe, Fadi och Issan, vi var ju awesome på datorer hahahaha.
Efter skolan stack Issan och jag till stan köpte lite saker sen drog vi hem til mig, städade mitt rum oså, sen drog vi till Issan, fixade oss lite sen mötte vi Oliver. Vi satt och snacka lite sen drog vi upp till centrum för att Didrik hotade mig med att åka hem... haha.
Ajja satt vi komsum iallafall, elskåpet. Snackade lite och skrattade som idioter, iallafall jag och Issan för Caspian och Didrik har ingen humor ... ;)
Efter en stund drog vi in på tonår, snackade med Wille lite sen drog vi ut igen. Mötte Fadi och Marven, gjorde inte så mycket, gick omkring lite. Sen letade jag, Caspian, Marven och Fadi efter Simon bakom konsum, utan resultat.
Sen satte vi oss vid ica torget, jag red på Caspians rygg, hur stolt som helst! haha. Sen drog vi upp till skolan, alla snackade om DH så jag Caspian och Issan satt mobbade i ett hörn.
Fick stå och snacka med Didrik också, haha. Sen skulle jag dra hem, Caspian fick vara min sköld för Marven hade en fotboll, haha söt! Philip hade kul när han sprang och knackade på ett hus hela tiden, fint liv ;) 
Ajja, de följde iallafall med till bron sen sa vi hejdå. Drog hem och fick en massa skit. Orkar inte hah!


Hat

Jag hatar henne.
Hata är ett starkt ord, visste ni det? Men helt ärligt, jag hatar henne över hela mitt hjärta. Jag hatar honom också, helt seriöst, jag hatar dem båda. De förstör mitt liv, jag var så jävla lycklig, jag har mått så sjukt bra ända tills nu.
Jag har lärt mig hata, han som lärde mig älska har lärt mig hata, jag hatar inte honom men jag hatar två andra. Jag har lärt mig hata och nu kommer mina kunskaper till användning, jag hatar dom, på riktigt. 

lycklig!!!!!!

Sitter på bussen, är på väg hem med Issan, ska städa mitt rum sen drar vi till issan.
idag drar jag förmodligen ut, så jävla skönt! Är hur jävla lycklig som helst!
Träffar väl några och har det kul, awesome! Sjukt taggad!! Hör av mig senare.

trött

Hej! Ska sova vilken sekund som helst, taggad tills imorgon, hoppas på att jag får gå ut! drar iallafall till Issan på morgonen imon. Blir mys! Kollade nyss på film och åt glass, vilket gjorde mig jätte trött så vi hörs imorgon!

Behöver inget så länge jag har vänner.

Hej! Hade ingen blogg lust igår... Men hände inte så mycket igår faktiskt.
Var i skolan som vanligt började med engelska, folk gjorde redovisningar, inget mer med det. Sen hade vi matte och sen svenska, kollade på film, rätt mys ju :) På lunchen mötte vi Caspian och Didrik, satt och sackade lite som vanligt haha. Efter lunchen kollade vi klart på filmen, gick över på SOn [yes] resten av SOn skrev vi bara och Rolf snacka som vanligt.
Sen hade vi spanska, satt och skrek med Jesper typ haha.
Efter skolan drog jag hem till Tea och åt och kollade på TV, sen hämtade pappa mig så åkte vi hem.
Idag var en sjukt awesome dag :) Började med spanska, hade läxfrhör gick mycket bättre än väntat!
Efter det hade vi kemi, gick igenom lite. På idrotten hade vi gymnastik, gick sjukt bra för mig och Issan HAHA.
Mötte Caspian och Didrik på lunchen idag igen, satt och snacka lite, sen drog vi till turken, på vägen till skolan mötte vi Tea som var sjukt, hoppas jag inte är smittad!
Efter det hade vi matte, sjukt duktig idag, kunde svaret på allt hahaha. Efter det hade vi svenska direkt, satt bara och skrev, fick sluta tidigare.
Jag och Issan drog till busshållplatsen där vi mötte caspian och Didrik, drog in med dem till stan. Didrik fixade lite saker sen stod caspian och jag och slogs om vem som skulle ta ut pengarna ur aoutomaten, han vann :( 
De stack iallafall och åt på subway och vi följde med. Efter det drog vi till turken vid skolan. sen skulle de hem till Caspian så då drog Issan och jag in till stan igen och köpte trosor och present till mig, provade klänningar också, sjukt snygga!! Sen åt vi lite snabbt sen tog vi bussen till Tenhult.
pappa hämtade mig sen blev kvällen till ett helvete.
Gör ont att inte ha någon som litar på en, en familj ska hålla ihop, right? Man ska älska varandra och lita på varandra, är det inte så? Jag hatar dem, tro mig, jag har ingen anledning till att älska därför hatar jag, det är dem som lärt mig hata, då gör jag det.
Ajja, är glad iallafall, jag har mina vänner, det räcker för mig!

Idrott hela dagen

Hej! :)
Bra dag idag! Började med elevrådsmöte, satt väl mest och snackade..? efter det snackade vi med Christian.
Sen hade vi SO, Rolf snackade sönder öronen på oss annars hände inte så mycket.
Matten var skit mysig!! Satt och snacka med Simon och Fanny om allt möjligt! :) 
Efter lunchen drog Tea och jag till idrotten och hade 8B i idrott, dansade lite oså haha sjukt söta! :) Sen hade vi 8C i dans också. Och sist vår klass, grymma ju! ;) 
Efter skolan drog vi hem till Issan, fixade med en powerpoint sen drog vi ut och mötte Oliver, satt på Issans och mitt ställe och snackade. Säg grattis till dem om ni inte gjort det!
Mamma kom lite över åtta så stack vi hem och åt, nu ska jag städa rummet så hörs sen!

Hos Issan

Hej! Sitter hos Issan och chillar, ska snart dra ut så fort vi är klara med en powerpoint, för av mig senare! ;)

blä

Hej! Sitter hos issan och tråkar, läxor och grejer... Skjut mig! :(
Bloggar om dagen sen, sjukt mysig haha :)

Tisdag

Hej! Vet inte varför men är sjukt taggat till idag :D
Haha, bloggar väl senare antar jag, hoppas på att dagen blir lika bra somjag tror :)
Bilden såg mycket hemskare när man laddade upp den... Menmen, vi överlever?

Nya!

Fick två nya tröjor av Tea idag, tackar!♥

Mysmys

Hej! Mysig dag idag haha :) 
Började med bild, blev sur som vanligt för att det inte blev som jag ville... Men blev glad när jag fick kladda med färger efter en stund haha.
Sen hade vi idrott, jag och Issan var väl så där lagom seriösa... :s
Mötte Albin på lunchen :) Stod och snacka lite med han och Michelle :) 
Sen hade vi SO, Rolf snackade sönder oss som vanligt. Gick till spanskan en stund sen drog vi in till stan och fixade en del saker. Åt på McDonalds också, träffade Ocea :) 
Sen stack vi till tuttifrutti och köpte godis sen drog Issan och då gick Tea och jag till espresso house och köpte en muffin. Efter det mötte vi Albin som hade lite problem med sin cykel.. Hahaha. 
Tog iallafall en 30 buss hem, träffade Damberg. Hoppade av hos Tea, gick in till henne, provade lite kläder oså sen kom pappa och hämtade mig.

lam

Blev så att jag träffade oliver och issan.
Mötte dem på ljungarpsvägen, vi stack ner till ica och sjöng lite sen skulle alla hem helt plötsligt haha, riktigt lam kväll men iallafall :)
Bloggar puss!

Bara för att jag är så söt när jag är seriös

Hej! Är sjukt uttråkad, finns verkligen inget att göra på söndagar! :(
Ska se om jag kan dra ut och träffa Oliver och Issan senare. Så ska duscha nu tror jag, sjukt flötigt hår, usch :s
Hör av mig senare om hur det blir hejdå!
 

Saknar...


Svar på kommentar!

vem är "youtube" egentligen? :P

Svar: Haha "Youtube" är Yousuf. Fattade inte att man uttalade det som "Josef" så kallade honom Youtube istället... ;) 

fredad-lördag

Hej! Förlåt för att jag inte bloggat!! Men har inte haft tid eller tillgång till en dator :( 
men kan börja med att berätta att livet äger och inget kan få mig må dåligt just nu! 
Fredagen var sjukt awesome! Åkte hem till Issan på morgonen, fick dock gå en bit men det var bara bra. Fixade mig hos henne sen kom Tea och efter en stund drog vi till bussen och åkte till skolan. Mötte Didrik, snackade med han och så.
vi började iallafall med SO, Rolf snackade om kina typ sen hade vi nutidsfrågor, jag vann som vanligt! :D
Sen hade vi hemkunskap, gjorde pizza med Issan. Didrik och Caspian stod och hoppade omkring utanför också... Tur att jag är snäll... Ajja, pizzan blev väl okej, sjukt mycket vitlök bara :s
På lunchen mötte vi Didrik och Albin, gick en bit sen träffade vi Pontan, Rasmus och Edvin, stod och snacka en stund :) 
Sen drog vi in och letade upp Lingan... 
Ajja, världens bästa engelska efter det! Satt och tog seriösa bilder med Tea, blev några på Adil,Simon och Fadi också haha ;) 
Sen hade vi fysik satt i datasalen sen drog vi på gerillamöte. Hur segt som helst! Och hade inte ätit på hela dagen förutom pizzan på hemkunskapen :( 
Vi stack iallafall till resecentrum och tog tåget därifrån, åkte hem till mig och packade saker sen skjutsade mamma oss till Issan. Sen fick vi skjuts till krogen, åt pizza där och efter en stund kom Tim.
Efter det sprang vi ner för backen och sjöng :) Sen satt vi inne i kyrkan och körde charader? :s stack där ifrån lika fort som vi kom haha.
Sprang lite mer i backen och sjöng som idioter. Ställade oss på en bänk på ica torget och sjöng ännu högre, blev lite små nervös när polisen kom haha. Vi stod iallafall och snacka med Polisen sen gick vi till konsum och köpte ostbågar och godis och hyrde film som vi inte fick för hon i kassan visste inte hur hårt straff hon kunde få om hon hyrde ut filmer med femtonårsgräns till fjortonåringar HAHAHA alltså... Hm.
Stack iallafall hem till Issan och myste.
Somnade runt två kanske? Vaknade vid elva, kollade på film sen drog Issan och jag in till stan och åt.
Fick skjuts hem av Jan.
Spelade wii och dunkade musik, somnade redan vid elva haha.
Vaknade nyss, gick upp och åt och nu dunkar jag musik som vanligt.
Förlåt för den dåliga uppdateringen, ska bättra mig ;) 
 

Livet är på topp!

Hej! Dagen var ju nästan bra!
Massa tråkiga lektioner på förmiddagen..! Haha hade hinderbana på idrotten, duktiga ju! ;) men jag och Issan glömmde ju så klart våra strumpor och vågade inte gå in och hämta dom för att hela C satt och stirrade på oss typ :s Tur att hon har mig som är modig som vågade gå in efter en stund haha. Stod och snacka med Albin också, haha.
I slutet av lunchen mötte jag Albin så stack vi och hämtade Didrik, sen stod vi och snacka en stund sen kom "youtube", Marven och Denis.
På matten satt Tea och jag och lyssnade på musik! :) sen slapp vi svenskan också så slutade vid ett :) Hade omprov i biologi, gick rätt bra tror jag.
Sen shufflade vi lite med Marven sen stack jag, Issan, Tea, Danne och Arvid till tenhult, vi var ute typ tio minuter sen stack jag hem.
Har inte hänt så mycket mer men är jätte lycklig iallafall ;) 
Sjukt taggad till imorgon också, tror jag sover hos Issan, awesome :D
Pusshej! Bloggar senare eller imorgon, får se.

söt!

Åh, otroligt söt syster som hämtar saft till mig direkt när jag ber om det haha.

Fuck you.


Chiiiiill!

Hej! Lagom chill dag idag! :D
Satt i datasalen på engelskan och klippte papper... Och på matten var vi halvklass så var rätt mysigt.
Svenskan började tjugo minuter senare än vad den skulle och då satt vi bara och läste.
Sen samlades vi i bildsalen med 8B, snackade lite om Obama sen drog vi till ett elevrådsmöte.
När det var slut träffade vi Didrik, satt och snacka lite :) Sen stack vi till IKEA efter att Issan dampat på Emil... Träffade Koffe och Pontus vid asex också, Koffe fljde med till ikea och Pontus skulle träffa Emma.
På ikea käkade vi glass sen drog vi in till huskvarna, var meningen att vi skulle vara med Didrik men nej. Träffade Arvid och viktor istället, satt lite inne på skolan sen drog jag hem och dunkade musik ;) 

matte

Sitter och tråkar på matten. Drar till ikea med Issan sen, vet inte vad vi gör så får väl se! :)

!!


Tog bilden från Johannas blogg, http://bloondine.blogg.se/, tyckte bilden var bättre än bäst. True story you know ;)

Macka

Ni vet när man är riktigt sugen på något? Så sugen att man skulle kunna döda för det? så sugen är jag på en macka just nu hahaha.
Nemen hej! :) 
Dagen började bra kan man väl säga iallafall, slapp mentorstiden [yes!], fick sitta i bildsalen med en massa tjejer och snacka lite oså.
På SOn skulle vi på elevrådsmöte men de sa att de tog fel på tiden och sen att de tagit fel på dagarna och så får jag och Tea skit. Och all tillit till klassen är som bortblåst, trodde vi var som syskon men nej.
Matten var väl mer okej än vanligt, cill ;) 
På kemin testade vi en massa ph-värden, skulle fylla i svaren på något och blev samma svar på alla "simon och ella är awesome."
På idrotten sprang vi omkring som idioter, mådde skit dåligt sen :( 
Snackade iallafall med Jonathan sen drog Tea och jag in till stan och åt sen stack vi hem till henne och bytte om sen drog vi och tränade.
Efter det mötte vi Oliver började gå mot centrum sen stack Tea så mötte Oliver och jag Issan och Vivi :)
Vi drog upp till idrottshallen, snackade lite, låg på golvet och så vidare.
Stack väl hem runt åtta.
Nu ska jag gå och laga lite mat, sjukt hungrig! Pusshej.

svar

om du inte ''orkade'' bry dig, skulle du nog inte tänka på honom :/

Svar: kanske inte... Men kanske är så att jag inte orkar bry mig men gör det ändå? :) vet inte själv... Men gissar på att du kommenterade för att du trodde jag menade "han" men nej, faktiskt inte... ;)

igår kväll - idag

Hej! bloggade ju inte om dagen igår.. Så gör det nu ;)
Drog ut med Tea och Kalle runt sex, vi satte oss vid dagiset och snackade, efter en stund kom Oliver och då drog vi till ica och köpte marshmallows som vi grillade sen ;) Eller grillade och grillade... HAHA helt svarta :s
Drog iallafall hem vid åtta, snackade med Issan  på vägen hem :) 
Idag var det ju skola igen... Inte så jobbigt som jag trodde...! Gjorde en mask på bilden med Issan hahaha, för söt!
Resten av lektionerna var lika tråkiga som vanligt, hade dock ingen musik :) 
Efter skolan stack issan och jag till turken med Max och Emil, stod och snackade en stund sen gick vi tillbaka och då tog Issan och jag bussen in till stan, fikade på espresso house och babblade på ;) Efter det tog vi bussen hem, mötte Oliver bakom konsum, satt och snacka en stund sen slängde de bort oss där ifrån, då stack vi till ica och blev bort slängda där ifrån också haha :( drog iallafall upp till idrottshallen och en stund senare kom pappa och hämtade mig.
Mysig dag iallafall :)

.....

Skrev ett inlägg som försvann.. Orkar inte. Godnatt.

Undrar...

Hej! Sitter och tänker lite och väntar på att Issan ska komma hem, saknar henne något enormt!!
Sitter iallafall och tänker på om han ens kommer ihåg mig, haha, verkar ju som att jag är helt raderad ur hans liv... Inte för att jag orkar bry mig längre men skulle ändå vilja veta om jag är helt glömd eller om han faktiskt tänker på mig ibland... hahaha.
Ska snart dra ut tror jag, orkar inte sitta inne, finns ju inget att göra :( Bloggar senare, hajdo!

Dör!

Så sjuuuuuuuuuuukt snygg!!

charader

Charader med familjen och farmor och lizen... Hahaha så jävla tröga! Men rätt mys ändå ;)

längtar!

Vet inte varför men längtar till skolan jätte mycket. Utegångsförbud och lov går inte ihop så önskar det var skola ...
Skulle åkt in till stan med oliver och tea men nä, har ju utegångsförbud. Vem fan kom på utegångsförbudet?! Den människan har iallafall så gott som förstört mitt liv.
Men det är bara trettiosex dagar kvar, ska sköta mig nu, ska börja räkna ner.
Bloggar sen när jag fått en dator, pusshej från gnälliga mig!

Du snurrar min värld

Hej! Mysig dag idag :)
Stack ut vid halv två och mötte Danken och Tea, vi drog till eken och jag var fotograf och de modeller haha ;) 
Efter trehundratrettionio bilder drog vi till konsum, hyrde en film sen stack vi hem till Tea och åt medans vi kollade på filmen. 
Mamma och pappa hämtade mig runt halv sex någon gång? Drog hem och åt.
Nu sitter jag på rummet och gör absolut ingenting, väntar på att alla andra ska somna...
Bloggar senare orkar inte nu.


Hej.

Hej, jag älskar min mamma mycket mer än pappa, hejdå!

lol

Sitter hos tea och kollar på lol med henne och danken. mysmys ;)

Kulkulkul

Bara för att jag inte kan sova och har jätte tråkigt..! Tog frågorna från http://bloondine.blogg.se/ kolla hennes blogg så får ni en kram hihi ;)

Fyra frågor om förhållanden: 
Är du singel? – Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej, jag gjorde innan men nu tror jag knappt på ordet kärlek över huvud taget...
Hur många har du varit kär i? – Tre stycken
Är du kär just nu? –  Jag vet inte..

Tio frågor om dig själv: 
Namn? –  Ella berggren
När fyller du år? – sjuttonde november
några piercingar? – Om öronen räknas haha
Vad har du på dig just nu? –  mjukisbyxor och ett rött linne
Vilken årstid är bäst? – Sommaren!
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Vakna upp bredvid den jag gillar, om jag nu gör det då haha.
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Ögonen tror jag
Vad är du bra på? – Jag är bäst på allt... Nejmen jag är bra på att ångra saker..
Vem älskar du mest på denna jord? – Tänker inte välja
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – beror på
Läggning? – Antar att jag ska svara att jag gillar killar haha?

Sex frågor om dina vänner: 
Vem vet allt om dig? – Issan
Vem är den roligaste av dina vänner? – Oliver hahahaha
Vem är snyggast av dina vänner? – Vet inte vilka som räknas som vänner och inte så tänker inte svara ;)
Vem är mest partyprisse? – Vet faktiskt inte...
Vem är den du helst har filmkväll med? – Issan eller någon kille då ;)
Vem av dina vänner är mest ”evil”? – Vet inte :)

Tio frågor om din familj: 
Vem står dig närmast? – Ingen HAHA
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – Antar det
Vem är farligast i din familj? – Kalle... Nejmen ingen är farlig HAHA?
Vem är roligast i din familj? – jag och pappa
Vem är coolast? – Kattja och jag!
Har ni något husdjur? – Ja
Vem har du mest gemensamt med? – Vet inte
Vem står för underhållningen? – Datorn...
Vem sover du oftast med? – I min familj? Ingen haha :o
Roligaste kvällen med familjemedlem? – Vet inte..

Tio frågor om idag: 
Vad har du gjort? – Vart på bio..
Har du varit glad idag? – Ganska
Har du varit ledsen idag? –  Naaaae
Har du gjort något bra idag? – Nej, men var nära...
Vad ska du göra nu? – Svara klart haha
Har du gjort något dåligt idag? – Ja
Vad har du ätit idag? – godis, hamburgare och lax
Har du duschat idag? – Ja
Är du trött nu? – ja
Vad händer imorgon? – Jag ska leka fotograf :D
Trivs du i skolan? – Oftast
Har du varit i skolan idag? – Nääää

Annat: 
Hur mår du just nu? – Rätt okej
Har du piercat dig? – nae..? Eller ah..? eller kanske? HAHA

Telefon/mobil: 
Vem ringde dig senast? – Tea
Vem ringde du senast? – Pappa
Vem sms:a dig senast? – Oliver eller Tea kommer inte ihåg
Vem sms:a du till senast? – Tea

Övrigt: 
Är du hungrig nu? – lite
Vad är klockan nu just nu? – 00:44
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – Facebook och blogg.se

Familj, igen: 
Hur länge sen var det du träffa din morsa? – någon timma sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? – Några timmar sen

Kärlek:
Är du kär just nu? – Vet som sagt inte..
Har du kysst någon idag? -Nej
Har du ett förhållande? – Nej och har jag inte redan svarat på detta? HAHA
När går gränsen vid otrohet? – Gulliga sms och kyssar...
Är du romantisk?  - HAHAHAHA ja, charmig också ;)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – Svarar samma som Johanna "Ah, fast dem var inte tillsammans då."
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – Ja... 
Vad hette din första flickvän/pojkvän? – Alltså pojkvän och pojkvän det var liksom i trean... Men Jesper
Hur länge höll det? – Rätt länge faktiskt HAHA...
Hur länge var ditt kortaste? – Sex dagar... Önskar det varade längre 
Hur länge var ditt längsta? – 48 dagar.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? – Förhållande!

Förhållande: 
Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Nej, man vinner inget annat än hat på det...
Är du en bra pojk/flickvän? – Nej...
Vem sov du senast bredvid ? – Issan :D
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? – Haha Casper tror jag och det var ju ett bra tag sen.. 
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållende med? – Nä
När fick du din första kyss? – I sjuan...
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – Det vet väl inte jag? HAHA
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – Nej, om kärleken tar slut så kommer det göra ont att ha en tattuering med hans namn...
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? – dumpad tror jag... Eller kanske inte... Vet faktiskt inte.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? – Killar ska ha byxor med häng och en stor tröja, sjukt snyggt med keps också iallafall på de flesta!


HAHA

Hej! Sitter i sängen och skrattar så att tårarna sprutar, Oliver gjorde min kväll...!
Orkar egentligen inte vara uppe, så sjukt trött :( 
Imorgon ska jag leka fotograf, blir ju kul... Hoppas jag haha ;) Ha det så bra iallafall så hör jag av mig imorgon.

Frågestund igen.

Eftersom blogglusten är borta tänker jag ha en frågestund för trehundrasjuttionionde gången.
Så fråga vad ni vill, jag svarar helt ärligt på ALLT.
 

bio

Hej alla fina! Sitter i bilen och väntar på mamma, fian och tobbe som är inne på city gross.
Vaknade halv ett idag, muffin på sängen och grejer! ;)
Mamma kom hem runt ett, då stack vi in till stan och åt. Snart drar vi till bion tyvärr... Tecknad barnfilm för två åringar, inget för mig..!
Menmen... hör av mig senare! :)

Länk

Hej igen haha! Tycker verkligen ni ska kolla Mickans blogg!
Hon är en sjukt söt tjej som bloggar om sin vardag och väldigt mycket om "stil" och annat.
Kolla nu så får ni en kram! http://michaelaforslund.devote.se/  

Förlåt!!

Förlåt för sjukt dålig uppdatering men har verkligen ingen blogg lust längre, tänker dock ändra på det!
Sjukt awesome dag iallafall eller iallafall kvällen!
Drog ut med Tea vid ett ungefär, satt vid konsum och snackade sen drog vi till ica och köpte kyckling :D Sen stack hon hem till sig och jag till mig.
Hände inget speciellt förens fyra då Tea kom hem till mig. Vi fixade oss lite och sånt sen drog vi ut med Fian och Tobbe, åkte och hämtade Liam och hans syster. Gick omkring och sa bus eller godis haha.
Efter ett tag ringde Erwin till Tea så då stack vi till centrum och träffade han, Fadi, Mariel och Johannes.
Vi stod och snackade lite sen blev jag halvt våldtagen ;) Stack iallafall till ica och köpte lite saker sen stod de och kaxade mot några andra kaxiga... Haha.
Sen skulle de hem till någon så då stack Tea och jag hem. Mamma skjutsade oss.
När jag kom hem hände inte mycket, åt lite oså.
Var ute med Oliver och Tea också. Gick omkring lite i tenhult och snackade. Jag kan bocka av en sak på min "innan jag dör lista" nu med :D
Vi satt iallafall nere vid stationen och myste... Fint snack också haha! :) Vi frös iallafall halvt ihjäl sen följde vi Oliver hem och sen gick vi hem.
Blev lite fel ordning men orkar inte ändra...
Nu sitter jag iallafall i sängen och kan inte sova, trevligt.
Men nu lovar jag att det ska bli bättre uppdatering så bloggar jag senare. pusshej!!

RSS 2.0