Ikväll...

Idag plågas vi i skolan, sen drar jag, Issan och Tea till stan, köper ny mascara och lämnar Teas bh. Sen antar jag att vi drar hem till tenhult, lämnar sakerna sen jävlar ska det festas! Eller nästan iallafall... ;) 
När jag kommer hem ska jag fixa den jävla designen!
Ha det bra tills dess!

Lyckligast!

Hej! Kom hem för ett tag sen :)
Skolan var nästan okej faktiskt! Började med spanska, gjorde glosor, 9/22, visst är jag duktig? Har ingen aning om vad vi hade sen! Haha :) Var iallafall inte med på idrotten idag, blev tvungen att gå till rosenlundsbadet i ösregn! Mys på hög nivå? ... 
Medans Issan bytte om stack Tea och jag ut, satt och pratade lite... Sen fastnade en geting i ett spindelnät och jävlar vilken panik vi fick när vi såg att det fanns en spindel i nätet som sprang mot getingen, HAHA aldrig vart så rädd tror jag ... :( 
Vi hade iallafall matte efter lunchen, satt mest med mobilen. sista lektionen var svenska, jobbade i ett tråkigt häfte sen läste jag liteeeee :) Slutade iallafall vid två.
Skulle vart med Danne men han kunde inte så då stack Issan, jag och Tea till tenhult. Hoppade av vid Issan och åt mat sen drog vi ut och letade efter platser man fick sitta på... Efter en stund satte vi oss vid kyrkan sen drog vi till infarten bredvid pingstliljan.
Sen gick vi och köpte chips sen gick vi ner till infarten igen haha :) 
Efter en stund drog vi upp till ica, frågade ut Johan lite .. ;) sen satte vi oss på muren och efter en liten stund kom mamma så drog jag hem.
Nu sitter jag inne på rummet och tänker så att det gör ont.
Är så sjukt lycklig också! :D
Imorgon ska vara en awesome kväll! Och är sjuuuuukt taggad till måndag!
Livet äger, bara så att ni vet!





Måndag,Tisdag,Onsdag

Hej! Förlåt för att jag inte bloggat, haft både dator och mobil förbud HAHA ;)
Måndagen var iallafall helt jävla underbar! Vill ha en tidsmaskin och köra om dagen hela tiden! 
Blev ju dock en massa bråk och sånt men iallafall.
Efter skolan drog tea och jag till stan, köpte en ny mascara till mig [sämsta jag någonsin hållt i tror jag..], köpte varsin chailatte sen gick vi till lekparken och pratade.
Fick sms från Casper och Danne, så då stack vi hem till Danne.
Antonio och Casper spelade gitarr och Danne spelade gta medans jag och Tea satt på golvet.
Efter en stund drog vi ut, manliga som skriker som små tjejer när en geting flög förbi också.. ;) Stack iallafall till skolan och satt där ett tag sen satt Casper och jag på dagistaket.
Gick ner efter en stund så kom Caspian och Emil förbi typ, pratade i någon minut bara sen stack dom och då drog vi till skolgården, blev lite små bråk där också... Sen drog vi till lidl typ, eller Casper och Danne gjorde det och jag och Tea satt utanför och pratade... Sen drog de till skolan och då gick Tea och jag efter... efter en stund... :s
Casper klättrade på taket, Danne klättrade omkring lite och Tea och jag satt på ett pingisbord. Sen kom Caspian och Emil igen :D Casper drog efter någon minut typ...
Vi andra gick bort till en konteiner... Emil lekte karatesak HAHA och de andra satt på konteinern då... ;) 
Sen ringde Tea till Filip och då blev jag tvungen att gå upp på konteinern.
Emil lekte Tarzan, Danne kittlades, Caspian filmade HAHAHA, peddo ;)
Slutade med att Emil sov haha..
Var iallafall jätte mysigt där uppe och gör ALLT för att det ska hända igen typ ... :s
Missade iallafall bussen, duktigt? Då stack Caspian och Emil. 
Danne och jag gick omkring lite på ekhagen och pratade om allt mysigt, kallt som fan dock :( Satte oss i en busskur eftersom det var liiiiiiite varmare där.. Pratade lite mer sen gick vi ner till centrum så tog jag bussen.
Seriöst, han är nog världens snällaste människa, att gå omkring och lyssna på mig i typ en timme i bara t-shirt är nog det schystaste någon gjort mot mig! :o  Taaaaaaaaaaaack till Danne :D
Fick iallafall dator och mobil förbud när jag kom hem HAHA.

Igår var  jag med Issan efter skolan... Bråkade med Carro, asgarvade, kastade godis och lite så ;) Ringde till Casper och de flesta av er vet nog hur det slutade.. Issan och jag drog iallafall till krogen och ¨åt pizza, tjocka ;)
Drog till lekparken sen och pratade med Jens och såg en mobbad katt HAHA.
Kommer inte ihåg vad vi gjorde mer faktiskt, hängde lite vid konsum typ haha :) Sen gick vi upp till ica.
Träffade David och Samuel.
David hade enorma spottproblem och spottade hela tiden och plötsligt hade Issan det på benet HAHAHA usch :( 
Sen träffade Fanny, satt och snackade en stund sen drog vi hem :)

Och idag trodde jag att jag skulle dö i skolan, hade inte ätit något på hela dagen och knappt sovit något inatt... Somnade till typ två gånger på SO lektionen och benen domnade bort ett tag annars är jag förvånad över att jag inte svimmade... 
Issan köpte iallafall choklad till mig som jag fick äta efter spanskan.
Var rätt okej spanska lektion, satt bredvid Arvid, snackade mest HAHA :) 
Efter lektionen pratade Issan och jag med Jonathan en stund sen drog vi till BK. Åt där menads vi väntade på att Emil skulle sluta.
Sen stack vi till centrum och så hittar jag inte mitt busskort så fick vi gå tillbaka, tur som fan hade de hittat kortet! Haha.
Sen drog vi till centrum och väntade på Emil igen, gulligt att han inte svarar.. ? :) ......... Ironi... 
Drog iallafall till tenhult då. Gick omkring lite... Jag mådde ju sådär lagom bra så det var lite små lamt... Vi låg iallafall på marken och pratade sen drog vi till konsum och träffade Jesper och beundrarna (om ni kommer ihåg dom?) :D Sen stack vi till konsum, mådde ännu sämre då så nu ska jag fan sluta!
Iallafall så satt vi vid ica torget.
Trevligt att träffa Casper där också! :D Ironi där också... Herregud... 
Satt iallafall där en rätt bra stund sen kom Ronya, Johanna och Carro och typ små pratade lite? :) 
Sen stack de till skolan så då drog issan och jag hem.
Och nu sitter jag på golvet och messar med Danne :D
Imorgon blir det nog ekhagen igen! :)

Världens olyckligaste men ändå universums lyckligaste tjej på bilden!
Livet suger men det finns folk som gör att det äger, den ni .. ;) 

Godmorgon

Godmorgon allt sött folk! 
Inte bästa bilden men kolla hur långt håret har blivit!! :D eller kanske bara jag som inbillar mig det... haha.

Börjar iallafall dagen med bild tror jag, sen blir det stan med Tea och Casper om allt går som planerat och när jag kommer hem ska jag ändra designen igen, hahaha blir aldrig nöjd ;) ...

Fredag-lördag-söndag

Hej! Har inte kunnat blogga i helgen pga en massa bråk och skit men nu är jag tillbaka!
Fredag kvällen var helt awesome!
Jag och Issan drog in till stan istället för matchen, orkade inte stå ute i regnet och kolla på fotboll haha, åt iallafall på McDonalds, jätte mysigt!
Sen stack vi till stationen, Issan gick på världens äckligaste toa sen gick vi ut och väntade på tåget.
På tåget pratade vi om kärlek och kom fram till att den suger ;) Hemma mötte vi iallafall Emil och Mini! :D
Drog ner till lekparken och efter en stund kom Tea.
Vi gick upp och hade jätte kul vid centrum, rullade på marken, hängde i träd, stod på händer, eller vi försökte iallafall :s Sen kollade vi på när Mini hoppade över en buske som var typ dubbelt så stor som honom! Haha riktigt imponerad faktiskt HAHA :)
Sen blev den mysigaste kvällen på länge jätte tråkig och sämst, behöver inte gå in på detaljer men bråk var det... 
Arvid och jag tog en liten promenad i tenhult, jag blev sårad som bara den! Dock gjorde jag allt för att inte visa det haha :) Slutade iallafall med att vi alla var vid stationen, usch!
Blev hem skjutsad av Viktor och är fortfarande enormt tacksam!! Jätte schyst! :D
Fick iallafall utegångsförbud när jag kom hem, orkade dock inte bry mig.
Nästa morgon, alltså lördagen, så blev det ännu mer bråk... Annars var dagen rätt mys, spelade tevespel och åt godis HAHA :) Hände inte mycket den dagen så ja... :s
I dag var iallafall en rätt mysig dag också!
Träffade Issan och Tea vid krogen nästan. Satte oss nere i lektparken en stund sen drog vi till ica och köpte drickor, satt på ica torget och frös en stund sen drog vi till skolan.
Satte oss och gungade en stund.
På vägen ner till ica igen stannade Tea och pratade med Jocke och då stack Issan och jag bakom kyrkan och gömde oss HAHA barnsliga så det skriker om det, menmen ;) 
Efter en rätt bra stund drog vi hem till Issan så gick hon på toa medans jag åt upp deras vinbär, hihi.. Sen stack vi till konsum och letade upp Tea! Vi gick ner till lekparken igen.
Efter en stund skulle vi hem och då spyde issan, mysigt eller? ... Väntade iallafall med henne tills Jan kom och hämtade upp henne sen gick Tea och jag in på konsum och köpte bilar till mig, sen drog vi hem.
Satte mig inne på rummet och ändrade design, ny header kommer i morgon eller över morgon, ska se till att ta lite fina bilder bara ;) 
Imorgon börjar vi nog med bild eller musik, jag hoppas på bild men vi får se!
Efter skolan har jag dubbelbokat, hahaha :( Men får se till att ta med Casper till stan ;) Ha det bra så bloggar jag  mer i morgon! Då kommer det bilder också om jag inte är för trött!

tagga

Tagga match ikväll då ;)
Vet inte vilka jag ska heja på dock :s
Bloggar mer i kväll, pusshej ;)

lagdag

Hade ju "lagdag" idag. Drog till sjön vid typ tjugo i nio, stod under att paraply och frös haha ;) blev lite smårädd för ankorna också...
Vid nio fick vi typ förklaring på dagen, tre stationer. Vi och B började på den första.
vet inte vad vi gjorde, stod mest och skrattadr med shira.
Sen gick vi jätte långt till andra stationen, fyra personer i klassen skulle ha en bokstav på magen och en på ryggen sen skulle man bilda ord typ... Efter det gick vi ännu längre och missade en station HAHAHA så sämst! Iallafall så kom stationen till oss ;) vi typ målade i gruset? :s
Sen när vi äntligen fick gå där ifrån drog vi till McDonald's och åt med shira och edina.
Sen stack vi tillbaka till skolan och hade tråkigt ända tills lingan sa "jag får inte pilla shira", lam humor jag vet HAHAHAHA ;)
Avslutade dagen med en timmas lektion, rött onödig om jag får säga det själv...
Drog iallafall till tenhult efter skolan. Åt hemna hos issan typ haha sen stack vi ut, och träffade pontus sen drog vi till konsum och snackade om moppar ;)
Sen stack Pontus och då ringde vi casper efter en stund så kom han.
Och då lekte vi en sak som jag inte får berätta vad det var för casper... HAHAHA.
Issan var min gravida pappa iallafall... Alltså den tjejen är sjuk... Men älskar henne ändå!!
Sen satt vi på elskåpet typ..? gick upp till skolan, tillbaka till elskåpet och ja... ite så mycket..!
Casper stack vid åtta så få drog vi andra också hem.
Åt lite, chattade med danne och messade med casper.
Annars har jag inte gjort något speciellt ;)
Bilder kommer imorgon om jag hinner!

sentidig morgon

Vaknade jätte sent för att vsra en vardags morgon så är sjukt trött just nu!
Taggar verkligen inte dagen, springa omkring med hela åttan och förmodligen köra tävlingar, sen ska alla skämma ut sig och gå med magont resten av dagen :) syftade mest på mig själv där, händer alltid saker på sånna här dagar. Usch.
Bloggar mer i kväll måste äta, hejdå!

Dagen.

Skriver lite om dagen innan jag somnar ;)
Började med att missa bussarna så missade första lektionen, helt okej för min del menmen... Så började dagen med matte, rätt lamt.
Sen hade vi svenska tror jag, lärde mig att läraren hette Kristina, det ni! Sen hade vi lunch :) Var med massa människor haha, Casper spelade gitarr och alla andra lyssnade och pratade typ.. Eller nä, vet inte... Men iallafall... HAHA :)
Sen hade vi svenska igen.... Och efter det SO, sen fem minuter rast innan spanskan. Lekte och sånt på spanskan så var faktiskt rätt okej, mådde inte lika illa som vanligt iallafall!
Efter skolan drog Tea, jag och Casper till turken, träffade Emil också :) Fan sorgligt att han bytte, haha :( 
Stack iallafall till tenhult sen.
man får inte vara någon stans nu för tiden, visste ni det? I väg skickade överallt... 
Shoppade lite på konsum, spelade gitarr hos Tea och bråkade annars gjorde vi inte mycket... Orkar inte skriva i detalj ;)
Men ha det bra så bloggar jag mera imorgon...!


frågor

Man får faktiskt göra såna här, tråkiga och onödiga inlägg när man har tråkigt ;)

KÄRLEK:
Är du kär just nu? Ah
Har du någon tjej/kille just nu? Jaaa
Har du dumpat någon? HAHAHA antar det? 
Har någon dumpat dej? Jadå :) 
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? Nae.. Inte direkt...
Vem kramade du senast? Teaaaaa
Är det okej att din kille strular med en annan tjej? Hahaha ah du vet! Han skulle vart halft död om 'han' skulle göra det, och då menar jag det verkligen.... (a)
 
SKOLA:
Är du duktig i skolan? Självklart ;) ;) ;)
Har du bra betyg? Rolf sa att jag hade A i SO idag HAHA nemen vet inte, har godkänt i alla ämnen förutom ett.
Har du fått göra ett omprov någongång? Ja... frågan är ju om jag gjort om dem någon gång... ;)
Har du fått ett bra resultat på ett prov? Varje gång :D
Sköter du dej i skolan? Antar det 
Har du tuggat tuggummi under skoltid? Every day...
Haft mobilen på lektionstid? Typ hela tiden så ahhhhh
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? Tror jag har det en gång, eller iallafall för att det ringde.
 
VÄNNER:
Du har vänner? yesbox!
Vem/vilka var du med sist? Casper och Tea :) 
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? Det är väl klart att jag gör? Utseendet har ingen betydelse alls.
Är det okej att ha kill-kompisar? självklart är  det de!
Har du pussat någon av dina kompisar? Klart
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Ah du vet, ge mig en kniv så jag kan fixa de.. -.-
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? När sjuan började försvan en hel del men nu vet jag inte :s
 
DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? Arg, ledsen, krossad
När grät du senast? Det var igår, glädjetårar dock ;)
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? Grät nästan varje dag förra sommaren pga det.
Du har slagit ner någon? Tyvärr så har jag ju inte det.. Brottat ner, men det är ju inte riktigt samma sak... 
Du har skadat någon med flit? Ja... Fast inte allvarligt
Har du någon gång velat döda någon? Ja
 
DIN MOBIL
Vad står det i det senaste skickade smset? - jag vet inte vad du ska ta det som :) <3
Vad står det i det senaste mottagna smset? Fattar du,vad jag menaaar? :( <3
Vilka finns i din inkorg? Casper, issan, mamma, pappa, tea, 3svar, pontan, mia, emil, viktor, jan, fian, andra emil, fanny, henke, lizen, pontus, oliver, farmor.
Vilka finns på din "mottagna samtal" lista: Mamma, Issan, Pappa, Okänd, Tea, hem, okänd igen, dolt, casper.. och några fler, orkar inte skriva.
Vad har du för bakgrundsbild? Htc-bakgrunden? HAHA
Vem smsar du oftast med? Caaaaaaaaasper
Ringer du hellre än att smsa? nej
Vem är den 12:e kontakten? Carl.. Om det ens är hans nummer... Haha
Vad tycker du om den personen? Känner honom knappt....
Vilket nummer raderade du senast? Teas när vi bråkade HAHAHAHA
Brukar du trycka upptaget/ignorera samtal när du inte vill prata med den som ringer? Nä, stirrar på telefonen tills personen ger sig ;)
Vad har du för ringsignal? Vet inte :o ...

Morgon

Alldeles för tidig morgon... Vill verkligen inte till skolan, mår skit pga alla nya lärare, alla "nya" lektioner, alla korta raster, spanskan osv.
Ingen frihet över huvud taget, vi har ju knappt en halvtimmas lunch ibland! Ska klaga på någon och få schemat fixat för tänker inte gå kvar på rosenlund annars..
Tyck att jag är gnällig om jag vill, men helt ärligt, sämsta jag vart med om.
Nu ska jag äta frukost, håller på att svälta ihjäl och vi kommer förmodligen inte få något ätbart i skolan så lika bra att jag äter nu!
Pusshej.

Fina bilder jag vet..

ZzZzZz?

Hej! Kom hem halv sju från en rätt mysig eftermiddag!
Drog ut vid halv fem, fick stanna och sätta mig ner ett par gånger eftersom jag knappt kunde andas därför kom jag fram senare än beräknat eller vad det heter haha ;)
Satt i baken vid bron, pratade lite oså, mest om mina bråk :s stack iallafall till ica sen, mötte Ocea, satte oss på gatan och kollade nya schemat typ, haha :) Sen stack Ocea och då gick vi till dagiset, våra liv förstördes då... Eller iallafall Teas... 
Satte oss på muren uppe vid icatorget.
Blev på cyklade av David och Samuel typ sen stack vi hem.
Åt lite mat och nu sitter jag på rummet i sängen och dunkar musik.
Blev kompis med Casper innan också :D älskar honom mest!
Är inte alls taggad tills imorgon! Vanlig skoldag - usch! Spanska, engelska, matte, svenska och vad det nu var, tyck synd om mig.
Hatar verkligen schemat, det är super hemskt! Ska lägga upp bild på det imorgon så ni kan lida med mig.
Men ska faktiskt sova nu, haha är jätte trött av någon anledning :s

Caspers hatt som mamma hittade idag HAHA ;)

Första dagen.

Första dagen var då avklarad.
Började med att vi satt i klassrummet en stund, fick lyssna på en massa ointressant skit.. Haha :s Efter en stund gick vi ut till matsalen och lyssnade på rektorn, hon sa ju fan samma sak som förra året ... ?
Hade iallafall rast efter det, stack ner till turken precis som alla andra på skolan HAHA :)
Gick tillbaka till skolan och gick in, haha, körde någon tråkig "lek?" som gick ut på att man skulle prata två och två i klassen typ... Ajja, fick de nya skåpen också, samma ställe som förra året! :D
Sen var det iallafall lunch, kokt korv med fullkorns bröd, skolan måste skoja fan... Satsar pengar på idrotten istället för maten, hur jävla dumma?!
Iallafall så satt vi på marken sen gick vi in igen, fick busskort och det nya schemat.
Sämsta schemat i världen och då menar jag det, halv fyra på fredagar?! - Inte en chans.
Dessutom två svenska lektioner på en dag? Sen måste vi som har spanska sitta kvar i skolan medan de andra får stick hem, så jävla orättvist!
Ska byta både klass och språk.
Drog iallafall upp till ekhagen sen när vi slutat, men eftersom Casper inte svarade sms åkte jag hem.... Sen blev det bråk.
Jävla störd busschaufför också. Ramlade typ i bussen också... Alltså dagen kan knappast bli sämre!
Ska dra ut nu, vi hörs sen!  

Åttan

Hej! Sitter i sängen och plattar håret.... Har inte sovit mer än en timme natt, usch.
Vill verkligen inte börja åttan :( Hela året kommer bli skit, det känner jag på mig !
Och som ni förmodligen förstår blir det bara bloggning på kvällar, tidiga morgonar och kanske något kort inlägg på dagen.
Ska fortsätta fixa mig nu så vi hörs senare när jag är hemma!

Skola

Skolan börjar ju om bara ett par timmar så ska sova nu!
Btw, det blev helt vanliga vita naglar, lägger ut bild i morgon ;)
Godnatt!!

Bäst!

Sjukt bra dag! Haha :)
Drog till Casper halv två, satt inne på hans rum en stund, sen kom hans pappa hem och efter ännu en stund drog vi ner till willys för att hämta Caspers gitarr, dock var den inte där... Satte oss i bilen medan de andra köpte glass.
Sen åkte vi hem, Peter och Casper pumpade cykeln sen stack vi ner till presbyrån (lika läskigt denna gången!)
När vi vart på där drog vi ner till turken och mitt i allt går cykeln sönder typ? :s Men det stoppade inte Casper... Tyvärr...
Stanade utanför och väntade sen kommer han ut med tre powerking.. Tyckte det var lite onödigt men iallafall... Sen stack vi ner till asex, gick runt lite sen gick vi in på coop och så köpte Casper en såndär citron flaska eller vad man ska säga... Haha ;)
På vägen hem träffade vi Jonathan och hans kompisar typ? Haha var nog Caspers kompisar också... Eller jag vet inte... Men vi drog iallafall ner till coop igen så köpte nördarna lite spel ;)
Gick omkring lite till sen gick vi till sen stack vi hem till Casper, bara jag och han då alltså... Haha :)
Efter en halv timme kom pappa och hämtade mig, sen stack vi hem.
Åt lite snabbt sen ringde jag tilll Issan och snackade med henne en stund och just nu sitter jag på golvet och målar naglarna, lägger nog in bild på de imorgon eller senare ! :D
Bjuder på en random bild! Bloggar mer senare men ha det bra tills dess!

Ser sjukt trött på bilden men det kan bero på att jag faktiskt var det...

bussen

Sitter på bussen till ekhagen nu, försenad som vanligt... :s

känns...

Känns fan hemskt att vara vaken såhär tidigt! :( kommer förmodligen snart somna om, casper skulle ringa vid elva så det gör inget om jag nu skulle rååååååka göra det... ;)
Men pusshej så ska jag gå in i duschen lite snabbt !

If I die young

Har rubriken i huvudet haha ;)
Men iallafall, är nu hemma från en mysig kväll ! :D Allt är mys nu för tiden ... men jaja ;)
Drog ut och mötte Issan vid dagiset, gick in på krogen och köpte pommes och varsin cola! Kärlek till sånna som missuppfattar saker... ;) Satte oss iallafall nere vid lekparken och åt.
Sen ringde Tea så träffade vi henne. Fast hon stack hem typ två sekunder senare HAHA ;)
Då stod Issan och dansade lite fint, jag låg på gatan och ja... Jag vet inte riktigt vad vi höll på med faktiskt... Tea kom iallafall tillbaka efter en stund och då gick vi ner i lekparken och eldade, mys !
Sen pratade vi lite med Olle och Erik(?).
Sen stack dom och då pratade vi med Oskar och Jens haha :)
Mamma hämtade mig elva typ, arg som bara den HAHA, hon måste lära sig att vara lugn ;) Satte mig iallafall vid datorn med kattja och tråkade.
I morgon drar jag till ekhagen vid tolv typ, ni fattar inte hur glad jag är över att allt fixade sig mellan oss!!
Han har hittat mitt buss kort nu också! Bra, va? :) Och jag har fått pengar till hans... Haha.
Slänger in ett par bilder från igår och idag, ha det så bra så bloggar jag i morgon! :)

Drar nu!

För det första: Tack så sjukt mycket för att ni börjat kommentera lite mera nu! Jätte stort tack verkligen! :D

Och för det andra: Nu drar jag uuuuuut :D

Kväll

Blev ju som sagt väckt vid två idag så gick upp och duschade lite snabbt.
Sen åt vi direkt efter typ, haha :) Lizen var här idag också, men hon åkte för ett par minuter sen.
Ikväll drar jag till Issan och äter där, mys! Sen drar vi ut antar jag... Måste ha sjukt kul ikväll!
Bloggar mer senare, måste städa klart rummet nu, haha :(

Osminkad.

Funderar..

.. på om jag ska tvinga mamma åka till stan med mig, köpa lite nya kläder och skolsaker typ ;)
Kanske kan få henne att köpa en "ögonbryntrimmer" till mig också HAHA :)
Om inte, så blir det nog att vara hemma hela dagen, ska dock vara ute i kväll! Kommer sakna sommaren! :(
Har inte gjort något idag, vaknade för ungefär en halv timme sen så har bara legat i sängen och väntat på sms.
Tänker inte ge mig.
Hoppas ni mår bättre än jag så bloggar jag senare om hur dagen kommer bli!

Svar på kommentar

du kan väll va ute på måndag, börjar ju på tisdag^^

Svar: Haha klart jag kan vara ute, men inte lika länge ;)

Inte igen...

Och ännu en gång är det bråk...! Känns bra att bråka med honom när jag redan mår skit! :D Ironi så det skriker om det...
Ska ta och sova nu, hoppas på att vakna upp till ett sms från han som jag "inte litar" på. Ska nog inte hoppas för mycket dock... HELVETESJÄVLASKIT!!!!

familjen

HAHAHA sitter ute på altanen och sjunger med familjen, tur att ingen kan se oss nu! ;)

Kräftskiva

Haft kräftskiva idag då, tänkte ta en massa bilder men det blev inte så... Haha :(
Folket kom iallafall vid tre tiden.
Världens goaste kusin också! HAHA.

Pappa: Har du sett en så här fin hund innan? (kalle)
Mathilda(kusin): Ja, min hund, Lisa.
Pappa: Hon är ful.
Mathilda: Jag vet.

HAHA erkänn söt? :D

Vi åt iallafall vid sex typ.
Målade kusinernas naglar sen drog jag ut och träffade Issan och Tea.
Tog med mig Kalle -Aldrig igen... Sjukt jobbig!
Kom nyss hem faktiskt.
Och blev nyss jätte glad eftersom Casper svarade på sms!
Och nu ska jag städa så jag får gå ut i morgon! Sista dagen man kan vara ute på sommarlovet ju :(
Kollade nys schemat innan... Ingvor som både spanska och svenska lärare, ska fan byta skola! Eller iallafall se till att få en annan svenska lärare, och byta till svenska/engelska istället.
Men ha det bra så bloggar jag mer inatt innan jag ska sova, haha ;)

Taggad?

Knappast!

Dom..

Hej! Har haft en hemsk dag! Man kan säga att det har öst ner en massa regn över mitt huvud typ.
Men ändå är jag lyckligast i världen.
Jag har världens gulligaste pojkvän och världens absolut bästa vänner.
Det har ingen annan... För de är upptagna... Finns förmodligen folk där ute i världen som tror att de har världens bästa vänner och världens gulligaste pojkvän, men de tror fel för jag vet redan att de människor tillhör mig och det är jag jävligt stolt och glad över.
Visst, vi alla har våra brister och det är bra... Vi har gjort misstag allihopa men ändå är vi fortfarande bästisar. Vi kan gå igenom allt och mycket mer bara vi vill!

Här är en bild på en tjej som hatade livet innan hon insåg att livet är till för att hata samtidigt som vänner är till för att lära en älska det..

Fuck it.

Hej! sitter på golvet och tänker... Har kommit fram till att ingen ska få trycka ner mig längre.
Folk får tycka vad de vill om mig, bryr mig inte längre :) 
Finns bara en jag och jag är helt enkelt jag och det tänker jag fortsätta vara.
Från och med nu är jag en tjej med awesome självförtroende!


This is what i made of.
You can hate but never break me.

.

Kör på mitt bena och flätor idag HAHA casper låg och tjatade om det igår så blev tvungen att testa... Brukar dock ha flätor men inte med mittbena men ajja ;)
Om jag får säga det själv så ser jag hemsk ut...
Färdig pratat om mitt hår nu...
Blev väckt jätte tidigt av att Fian kommer in och slår mig. Går upp efter att jag lugnat ner mig (ja, jag blev riktigt förbannad när hon kom in) och gör gröt, sjukt stolt som nästan lyckades att inte bränna gröten :D nästan...
satte mig vid datorn och efter en stund kom mamma hem. Dunkade musik en stund sen skulle vi plötsligt fika, men det var äckligt fika så de andra fick fika själva.
Och nu sitter jag på golvet och har så tråkigt så man kan dööööö! Riktigt tråkig dag.
Bloggar mera sen... Om det hänt någon annat än att jag sitter på golvet ... ;)

Ekhagen.

Och då var ännu en dag tillbringad på ekhagen ;)
Stack dit halv tre.
Kommer inte ihåg alls mycket av dagen... Men satt iallafall inne på hans rum och han spelade xbox (tror jag) ;)
Sen hade "vi" kuddkrig... Med andra ord slog Casper ner mig med en kudde, haha ;) Sen kom Bea och fick kudden på sig istället sen hade vi alla lite mysigt i sängen HAHAHAHA så söt!
Annars kollade vi nog mest på teve.
Tycket det var gulligt att han inte vågade ringa till sin farbror också ;)
Stack iallafall ner till centrum och fyllde på Caspers busskort. Att sitta på den där cykeln var fan det näst läskigaste jag gjort i mitt liv... Trodde jag skulle dö när han cyklade ner för trappan :s
Sen gick vi in på lidl så köpte han dricka, blev i tvingad kexchoklad också.. Inte för att jag åt någon men iallafall ;)
Sen drog vi till honom igen och kollade på lite mer teve, hade täcket på oss eftersom jag frös, haha mys!
Stack iallafall hem tio över tio med Caspers busskort, haha letade i en kvart efter mitt.. Helt borta :(
När jag skulle gå av träffade jag Sebbe också, han hade vart och spelat inne i stan haha :) Pratade lite snabbt sen kom mamma och hämtade mig.
Åt lite flingor eftersom jag som vanligt inte ätit något... Sen hoppade jag in i duschen och efter det messade jag lite med Casper vilket jag gör fortfarande.
Men ha det bra så ska jag sova snart. är jätte trött :(

14:34

Drar till ekhagen 14:34, så bloggar förmodligen inte mer förens i kväll/natt.
Har dock bestämmt mig för att blogga oftare, bra va? ;)
Ska dra ner till bussen nu, puss!

Jätte mys!

hej, bloggade om dagen igår men det blev fel på internet och då försvann inlägget :s
Så hade tänkt blogga om gårdagen nu då ;)
Började dagen med att jag knappt kunde röra på mig, så jävla ont i magen och huvudet så det finns inte! Sen började jag kallsvettas på det, usch. Stack iallafall in i duschen lite snabbt och mådde faktiskt bättre efter det.
Sen messade Casper och frågade om jag kunde komma ner till konsum, sa så klart ja efter en stund, ville inte att de andra skulle bli sjuka om jag nu var det ...
Orkade inte gå dit själv så messade Tea, mötte henne vid fem typ sen stack vi ner till ica eftersom Casper hade flyttat på sig ;) Han satt på staketet(?) med Danne :) Var rätt lamt eftersom jag fortfarande hade ont i magen och de andra var nog bara lama för att liksom.. Haha.
Vi gick iallafall ner till lekparken efter en stund. Casper spelade gitarr typ, sen skulle Tea stämma den och då passade Casper på att kittla mig sen blev Tea lite små sur för att ingen var tyst haha ;)
Tea kollade ju såklart på happy tree friends. eller vad det nu heter..
Efter en stund ringde emil till danne, sen ringde danne till emil sen ringde emil till danne sen ringde danne till emil och då fick Casper prata HAHA :)
Efter en stund kom iallafall Emil och Simon.
Casper fortsatt spela gitarr och Emil sjöng lite som han ville, haha :D
Sen hjulade Tea och jag försökte stå på händerna ... Sen drygade emil sig lite också och visade att han också kunde... Fast han kunde det på riktigt så fattade inte varför han skulle dryga sig men ajja ;)
Sen gungade vi lite, fick bollar på oss och hjulade lite till.
De andra stack vid tjugo över åtta typ :( Då gick Tea och jag och mötte Issan vid korset. Vi satt där och pratade en stund sen drog vi ner till konsum och köpte ostbågar och nappar....
Satt på elskåpet en stund sen drog vi till tea sen hem till mig.
Satte mig inne på rummet och messade med Casper.
Somnade jätte tidigt pga magen och alla tankar.. Livet äger samtidigt som allt är skit.
Ångrar hela sjuan just nu... Vill börja om :(
 Men iallafall så blev jag väckt vid åtta i morse av att mamma lämnade tillbaka min plattång.. Förstår inte vad hon har den till eftersom hennes hår alltid är lika lockigt.... Menmen. Somnade ju såklart om efter en stund. Dock väckte farmor mig vid tio och jag har ingen aning om vad hon kom ifrån HAHA.
De stack iallafall någon stans så har huset för mig själv -Yeah.
Men spelar inte så stor roll eftersom jag drar till Casper halv tre om jag inte har för ont i magen ... Fast tror jag sticker dit iallafall. Har inget att göra här hemma iallafall :s
Men ha det jätte bra så bloggar jag mer senare!

Ett stort misstag var att klippa av mitt hår... Ser ni skillnaden eller?! Dock var ju detta förra sommaren och håret är nästan utväxt nu men iallafall, ångrar mig :(

Ångrar mig.

Hej! Sitter i sängen och messar med Casper och väntar på att plattången ska bli varm.
Vet inte vad jag ska göra idag... Casper tjatade om att jag skulle åka till ekhagen igår natt eller vad man ska säga.. Men vet inte om det fortfarande gäller, haha ;)
Om jag ska det så skulle jag nog va med han och Danne.
Annars får jag väl sova... Somnade vid halv sex i morse och blev väckt vid elva -usch!
Ska se till att äta något nu, har vart hungrig sen igår kväll :s
Så vi ses senare!

Rätt gammal bild men ajja ;)

Sjukt awesome! Hihi

Hej! Glömde blogga om dagen igår ju!
Men blev iallafall in skjutsad till ekhagen vid kvart över fyra ungefär.
Haha var jätte nervöst när jag skulle plinga på... :s
Det var Bea som öppnade och det första hon gör är att krama mig, haha sjukt söt!
Blev iallafall att kramas i hallen :D Höll på att börja gråta bara för att jag saknat honom så sjukt mycket!!
Gick iallafall in på hans rum, Bea fick välja papper åt mig... :D Haha, vet inte riktigt vad vi gjorde faktiskt, Bea kittlades med fingerplektrum typ, haha :)
Sen gick iallafall Bea ut en stund och när hon kommer tillbaka säger hon "Casper, du får tillbaka domma (plektrumen) om jag får en kram och en puss" 
Dog seriöst av gullighet då HAHA
Sen blev Casper nerbrottad och pussad på ;) Sen spelade Casper xbox eller något... Sen blev jag kittlad av bea och kunde knappt andas HAHAHA, trodde jag skulle dö :( Och sen skulle ju såklart Casper hjälpa till också... Haha :(
Vi drog iallafall till tenhult tjugo i åtta.
Träffade Emil och Issan vid ica, sen började Casper elda på en massa saker sen satt jag på hans axlar och hade lagom mycket panik. - Det var nog det läskigaste jag gjort i hela mitt liv.. :s
Sen stack vi till konsum så köpte Issan glass, sen eldade Casper på allt och inget, sen blev jag arg... Sen bråkade vi... Sen stack Casper.. Sen fick emil issans glass i ansiktet HAHA.. Sen stack emil så fick issan och jag hämta honom osv..
Sen gick jag iallafall efter Casper och blev lagom sur vid hållplatsen... Stod och skrek lagom högt också.. Inte för att han lyssnade men iallafall.
Stack till Issan och Emil när jag inte orkade vara arg mer, stod och gnällde lite på Emil medan Issan gick och pratade med Casper.
Efter en stund gick jag och Emil också dit... Satt och tjurade lite haha :)
sen gick vi iallafall till kyrkan och plockade upp Sebbe på vägen ;) Satte oss utanför och körde "sanning eller konka" .. Gulliga frågor och svar.. 
Sen blev Casper och jag kompisar igen :D
Emil stack efter en stund och efter ännu en liten stund kom Peter och hämtade Casper.
Då satte jag, Issan och Sebbe oss på marken vid "månas" och pratade lite.
Lärde mig att hjula och vissla också! ;)
Sen kom Jens så pratade de två lite medan jag och Issan dansade :D
Ungefär vid elva drog jag och Issan hem till henne och packade hennes saker sen stack vi hem till mig.
Issan somnade vid halv två ungefär och jag somnade runt fem tiden.
Jätte mysigt och konstigt prat med Casper också! Eller tja.. det var ju på sms men iallafall ;)
Älskar honom så otroligt mycket! Seriöst, underbaraste människan i världen!
Iallafall så blev jag och Issan väckta av att mamma kom in vid tio och skulle låna min plattång... Somnade ju om så klart ;)
Gick upp vid typ ett och åt frukost.. Eller Issan åt och jag drack juice :D
Issan stack hem vid två och då fixade jag i ordning mig och åt mini pannkakor.
Sen kom pappa hem för att Fian skulle till tandläkaren.
Följde med eftersom jag ändå  skulle träffa Casper där.
Men när vi sitter där och väntar kommer en såndär tandläkare sak ut och frågade vad fan vi gjorde där... Tyckte det var lagom kul när pappa fattade att det var i morgon hon skulle dit... HAHAHAHA, bäst pappa ? ;)
Träffade iallafall Tea och Casper en bit från konsum.
Sa väl hej och så.. Har ju bråkat och dampat en del på Tea.. Menmen..
Vi gick iallafall till Ica, blev kittlad som vanligt, blev sur som vanligt, fick ont som vanligt och skrattade som vanligt :)
Sen träffade vi Ocea en stund fast hon gick hem typ direkt :s
Efter en stund drog vi till Tea, jag plattade håret, Casper spelade gitarr och Tea... Vet inte :D Haha.
Gick iallafall ut sen igen, Tea pratade med Issan, Casper pratade med Peter tror jag och jag gick brevid Casper och pratade lite med mig själv... Sen satte vi oss på marken och väntade på Tea.
Jag vet inte riktigt hur men helt plötsligt målade jag hennes naglar haha 
Sen gick jag iallafall balansgång så förstörde Casper det haha :( sen blev det jätte tyst efter det... Mötte iallafall Issan i korset.
Sen drog vi till Ica och så köpte tea sina chips hon tjatat om hela dagen... haha ;)
Sen satt vi på makren och hade tråkigt typ :s
Efter en stund, när issan och jag fått ont i rumpan, gick vi upp till skolan.
Emil och Simon satt på andra sidan skolgården om någon undrar haha :)
Ajja, satt iallafall på en bänk och gjorde inte så mycket.
När Emil, Simon och de andra två (som jag inte har någon aning om vilka det var) stack så satte vi oss där istället eftersom solen lös där :D
Sen kom dom tillbaka och pratade med Casper typ och vi andra försökte få ner kastanjer till mig.
Sen slog Casper på en flaska och jag red på Teas rygg och jag vet inte riktigt vad... Vi stack iallafall till konsum sen och satte oss på elskåpet (orkar inte berätta om när vi var inne på ica igen, haha)... Fast nej, casper satt på elskåpet, jag stod på den blå lådan och försökte få som jag ville, Issan satt på lådan och tea stod framför henne och pratade.
Sen körde Casper och jag armbrytning... Jag vann! :D
Casper stack iallafall vid åtta typ och då gick vi andra hem till Tea och åt.
Sen drog vi till sjön i onödan så då gick vi ner till dagiset och grillade istället :D Var ju sådär lagom lyckat men iallafall ;)
Sen kollade vi på små filmklipp på youtube, HAHAHA lam humor!
Sen drog vi iallafall till Tea och så skjutsade mia hem mig :)
Gick iallafall in på rummet och messade med Casper, tvingde honom att äta och blev jätte stolt :D
Fast vi gav varandra skulldkänslor och sämre självförtroende men det blev rätt bra ändå tycker jag :)
Och nu svarar han inte på sms längre.. Blä :(
Men slänger in två bilder i från dagen så hörs vi senare! 

DRAR NU!! :D

Söta egopics va? HAHA ;)
Lycklig som fan iallafall :D

Om bara...

Om bara ett par timmar får jag träffa casper igeeeeeeeeeen :D
Sjukt glad... :D

Natti!

Tror jag ska sova nu, sjukt jobbig dag!
Och Casper gick och la sig nu så har inget att göra uppe ... 
Men mamma och pappa kom iallafall hem vid halv ett typ.
Fick bara hundrafyrtio hundraförtio kronor... Sjukt snålt efter allt jag gjort!
- Stått ut med en gråtande Fian...
- Stått ut med en kissande hund ...
- Stått ut med en gnällande Tobbe
- Stått ut med barnfilmer
- Stått ut med att Kalle åt upp min mat
- Stått ut med att inte lyssna på musik
- Osv.
Fick ju dock ett par ryck sådär ibland och satt och skrek och så... Men annars tycker jag att jag tog det rätt bra.. Men förtjänar lätt mer pengar! Och ni får tycka att jag är en bortskämd skit unge som inte borde få ett öre om ni vill,  seriöst så bryr jag mig inte ett skit :)
Men ha det så bra så bloggr jag mer imorgon fast idag! 

en månad

En månad idag.
För en månad sen klockan 22.35 fick jag frågan.
Och nu... Nu är jag lyckligast i världen!
Älskar honom otroligt mycket och det kan ingen ändra på!

Haha har ingen annan bild eftersom Issan bara filmar.. Och ja, jag skickade bilden till mig själv när hon sov.. ;)
hahaha jätte fula .. Men iallafall..! ;)

Söta!

Haha tyckte det var lite små gulligt att det faktiskt var sju unika den dagen då jag inte ens skrev ett inlägg... Förmodligen inget speciellt för er men trodde det bara var folk som tryckte på bloglovin inläggen på fecebook, hehe så blev jätte glad nu ;)

Taggar i alla fall att vara barnvakt ikväll.. Hade hoppats på att Issan skulle komma och hjälpa mig -Men nej.
Tror inte jag kommer göra något speciellt idag faktiskt, sola lite kanske HAHA det behövs nämligen ;)
Ska äta nu iallafall men vi hörs nog ett X antal gånger ikväll ;)

Tråk - Sanningar

 1. Hur gammal är du om fem år?  Fyller arton då :D

 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Issan såklart ;)

 3. Hur lång är du? 1.68 tror jag :s

 4. Vilken är den senaste filmen du sett? Ghost rider tror jag? 

 5. Vem ringde du senast? Haha Fian ;)

 6. Vem ringde dig senast? Mamma... I guess...

 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "nääääjjj <3 Nu ska jag sova älskling :* godnatt sötnos ..älskar dig <3

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa!!

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Inget av det... Haha

10. När såg du senast din mamma? Innan idag när jag åt majs :D

 11. Vilken ögonfärg har du? blå/grön/grå 

12. När vaknade du i dag? två eller tre...

 13. Vilken är din favoritjulsång? I dont know? HAHA

14. Vilken är din favoritplats? Ekhagen ;)

15. Vilken plats föredrar du minst? I ett speciellt hus som ligger i huskvarna... USCH!

 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Någon stans i jönköping? 

 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Clowner... Eller inte bara när jag var liten.. :s

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När Fian poppade popcorn och gick in på sitt rum under de där tre minuterna och när de var färdiga tog jag påsen och gömde den... Sen när hon öppnade luckan till micron såg hon ut som ett frågetecken och det tyckte jag var kul...  skrattade väldigt länge... Mobba inte min humor.

19. Hur stor är din säng? Jag vet inte? Förliten? :D

 20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med... Helt ärligt så är det mysigast att sova med vinterjacka :s

22. Hur många kuddar har du i sängen? Två just nu

 23. Hur många landskap har du bott i? Ett...

24. Vilka städer har du bott i? JÖNKÖPING FÖRFAN :D

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? converse eller korta, vita strumpor :D

 26. Är du social? HAHA beror på vem som undrar.. ;)

27. Vilken är din favoritglass? Vet inte.

28. Vilken är din favoritefterrätt? HAHA typ all :D

29. Tycker du om kinamat? näj! Det är blä :(

30. Tycker du om kaffe? Nä

31. Vad dricker du till frukost? Apelsin juice! 

32. Sover du på någon särskild sida? Nä... Eller jo, vänster sidan tror jag ..

33. Kan du spela poker? Nej ... haha

34. Tycker du om att mysa/kela? Det är väl mys... HAHAHA jag är rolig. 

 35. Är du en beroendemänniska? Förstod mycket av den frågan men jag är beroende av min mobil? :D

 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nä... Inte vad jag kan komma på...

37. Vill du ha barn? inte nu... HAHA... nemen vill ha en liten pojk som ska heta Kalle... sen alltså..

38. Kan du några andra språk än svenska? HAHAHA ja... Engelska och spanska :D fråga ingen annan om det är sant bara..

39. Har du någonsin åkt ambulans? Inte vad jag vet

 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Pool...

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder!

 42. Äger du dyrbara smycken? Vet väl inte jag? HAHAHA de flesta är från ur&penn så jag antar att jag inte gör det :D

 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Simpsons... fast nä... Vet faktiskt inte...

 44. Kan du rulla med tungan? Jag kan göra en ängel? :D

 45. Vem är den roligaste människan du känner? Babu... HAHA ;)

46. Sover du med gosedjur? HAHA ja :D

47. Vad har du för ringsignal? Vet inte... :o

 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? tror det

 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en penna

 50. Flirtar du mycket? nöööööööööööööööö

51. Kan du byta olja på bilen? HAHAHA ah du vet!

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Hela tiden!

 53. Vilken var den senaste boken du läste? Jag läser inte böcker

 54. Läser du dagstidningen? Nej? 

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Inte jag som i jag men pappa..

56. Dansar du i bilen? Hahaha wtf? Nej? 

 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?  Jag vet inte...

 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Jag tror jag skrev "godis" på mammas inköpnings lista? :)

 59. När var du i kyrkan senast? Brukar inte gå i kyrkan men när Filip och Kristian var i tenhult sist... Eller näst sist.. HAHA

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Jag vet inte om jag går i högstadiet... Men Kent :D

 61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Tältar inte...

 62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Eh? 

63. Vad lyssnar du på just nu? Inget? Dator surret... Haha eller what?

64. Har du varit med i tidningen? yesbox ;)

65. Vad är det konstigaste du ätit? Ingen aning...

66. Vem såg dig naken senast? Dedu.. :s

 67. Vad är det för färg på din tandborste? blå, mörkgrön, limegrön, rosa... Och ja, jag har fyra tandborstar..

 68. Hur imponerar man på dig? HAHAHA hur som helst... Är rätt lätt imponerad kan man väl säga...

 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Hahaha Issan brukar få lyssna på mig när jag är arg.. :D när jag är ledsen smsar jag bara...

 70. Har du någon piercing? öronen? 

71. Din största vinst? Vinner aldrig.. Så mina kompisar.. 

72. Civilstånd? Ii ett förhållande med världens bästa! tror jag att man svarar

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? facebook och blogg.se

74. Är du fåfäng? Vet knappt vad det betyder... 

75. Ångrar du någonting du gjort? Haha ja? Det mesta faktiskt :D

76. Hur gammal är din pappa? I dont know? 43 eller något..

77. Vilket är ditt drömjobb? Polis.. Fast kom på att jag var rädd för poliser idag så jag vet inte.. HAHA

 78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Sticka till New york med Issan och shoppa som in i ----------- !!

79. Vad har du haft för husdjur? katter... Hundar...

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag har ont i lungorna jätte ofta och brukar inte kunna andas. Jag hatar en person väldigt mycket just nu som stod mig nära innan. Jag började gråta innan för att jag läste en historia om en clown på facebook innan...

81. Svär du ofta? Hahaha nädå... 

82. Sverige när det är som bäst? När solen lyser typ..

83. Kan du åka slalom? Har aldrig provat men äger förmodligen på det...!

 84. Vad har du ätit i dag? Hamburgare, majs, sockervadd.

85. Vad har du för utbildning? Vet inte

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Ögonen... Eller nä... Fast jo.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Brösten, fingrarna, näsan... Typ det... Skulle vart nöjdare med magen om det fanns rutor på den men är inte onöjd med den nu ;)

88. Vilken är din bästa egenskap? Mitt självförtroende äger.. Som ni kanske märkt? :D

89. Vilken är din sämsta egenskap? Har ingen dålig egenskap... Om man inte räknar med jävligt blyg... :(

 90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? HAHAHAHAHAHAHA inte en enda jävel!

91. Saknar du något? Ja... Eller beror på vad som menas med "något"..

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja... Eller iallafall min.

 93. Vad gör dig ledsen? En massa människor ... Hehe blä för dåliga minnen :( och när folk berättar för mig att jag inte har någon framtid och kommer sluta som städerska... När jag bråkar med Casper.. När jag tänker på vissa saker.. Annars blir jag inte ledsen speciellt ofta..

 94. Vad gör dig glad? Issan, Casper, godis, pengar, nya kläder, fredagskvällar med familjen osv

 95. Har du varit gift eller förlovad? Haha var gift rätt många gåner i februari faktiskt... Tre, fyra gånger tror jag så ja ;)

96. Vad ska du göra i helgen? Vara barnvakt.. Eller gå ut och festa med Issan :D

 97. Vad är det knasigaste du gjort? Jag vet väl inte? :o

 98. Vad var det senaste du sa som var riktigt konstigt? Att jag inte ville döda en ekorre eller när jag sa att jag ville bli in låst på ett mentalsjukhus och bli galen HAHAHAHA

 99. Vem är din förebild? Jag själv? 

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Sova.. Eller iallafall försöka..


Helt jävla awesome!

Hej! Måste bara säga att dagen var bäst!
Jag och Issan drog till jönköping kvart över sex, såg Bea på bussen, haha så söt! :D
Iallafall så hoppade vi av vid östracentrum och gick till McDonalds.. Var skit mycket folk där så då stack vi till sibylla istället, sa hej till emil på vägen också, haha ;)
Köpte iallafall varsin dricka på sibylla sen red Issan på en kanon HAHA
Sen gick vi omkring där en stund, sen testade vi mynt aoutomaten som man behövde kort till... jävla skit jag ville ju  testa den :(
Messade Henke och Emil och frågade ifall de kunde komma men nej .. Så då stack vi till McDonalds och åt, Issan blev lite småkär i alla killar hon såg och det var ju lite gulligt.. tyvärr har hon inte fattat att jag (kanske Casper om han inte har ändrat sig HAHA) ska fixa envissperson åt henne... Hihi 
Sen gick vi iallafall omkring lite till efter att jag blivit nervös eftersom det kom in poliser på Mcdonalds... HAHAHA ... ;)
efter en stund köpte iallafall Issan sin sockervadd som hon tjatat om sen klockan sex... Och då stack vi ner till bryggan och satte oss där. Issan försökte mata ankor annars satt vi mest och pratade :)
Sen tog vi bussen upp till rosenlund och stack ner till Turken och köpte varsin redbull.
Satte oss ner och pratade lite sen stack vi till ekhagen för att kolla om pressbyrån var öppet.
Issan sjöng otroligt vackert på vägen dit... ;)
Sen blev vi skrämda (eller ja.. Issan) av en gubbe som plingade på sin plingklocka på cykeln HAHAHA skrattade så jag börja gråta typ :s
Iallafall så var det stängt och då satte vi oss och väntade på bussen som var försenad.
Hoppade av vid centrum och drog upp till Ica, kallt som fan!
Ringde iallafall mamma så fick hon komma och hämta oss.
Medan vi väntade sa vi hej till Ocea och Ellen typ haha :)
Sen kom Oskar och Johan, pratade väl en liten stund sen kom mamma så skjutsade vi hem Issan sen drog vi hem.
Bråkade lite med Fian och Tuva sen fixade jag mat... Eller ja... Värmde tacoköttfärs och dränkte de med gräddfil och majs... 
Sen kollade jag och Tobbe på disney channel och myste med popcorn och mer majs :D
Awesome dag iallafall! Sjukt mysigt!
Om det skulle gå att ladda upp bilder skulle ni fått en massa... men kommer förmodligen uppdatera detta inlägget så kolla det gärna någon gång ibland om ni ser någon förändring HAHA ;) annars gör jag ett nytt ;)

Glömde näääästan säga att det är en månad med Casper och jag är så lycklig så det finns inte, hejdå!

Fest!

Taggaaaaaaaaaaad!!

Taggad!

Taggad som fan!
Ska bara fixa mig sen sticker vi in till jönköping och har rooooligt! :D
Livet äger.
Och på söndag kommer ju som sagt Casper hem, så sticker till honom vid fyra tiden, fast förmodligen fem eftersom det inte går bussar från mig förens då, haha ;)
Men ska fixa mig nu så jag och Issan kan åka någon gång... Hejdå :D

Flåt hihi

Ta inte rubriken seríöst ;)
Men tänkte iallafall säga förlåt eftersom jag inte bloggat på några dagar nu, men har haft fullt upp helt enkelt!
Igår träffade jag iallafall Issan igen, började gråta när jag pratade med henne i telefon kvällen innan, ni fattar inte hur mycket jag saknat henne!!
Vi stack iallafall till asex. Haha jag blev tvungen att äta eftersom jag som vanligt inte ätit något.. Blandade lite saker i en mugg sen HAHA usch :(
Sen stack vi och provade en massa skor och såg en mäniska vi inte ville se.........
Tror vi stack till espressohouse sen iallafall, så jävla mysigt! satt och pratade lite oså :)
sen gick vi ut till busshållplatsen, missade bussen med två/tre minuter.. Så då gick vi till åhlens och sprutade parfym över hela affären typ? ;)
Sen gick vi ut igen och väntade på bussen i någon minut, sen drog vi upp till ekhagen sen åkte vi hem till mig.
Jag packade ner en massa saker sen gick vi till konsum och köpte ostbågar, cola, björnar och hyrde två filmer.
Sen stack vi till Issan, åt lite mat sen kollade vi på en av filmerna... Nästan sorgligt att man inte ens kan kalla skräckfilmer för skräckfilmer... Haha :(
Iallafall så lekte vi katter i trappan HAHAHA, alltså vi smög... Och lekte gravida och tjocka katter när vi fattade att vi inte var så tysta och smidiga... ;)
Hade iallafall jätte kul sen när vi skulle bädda, hahaha längesen jag skrattade så mycket!
Sen satt vi där och pratade.. Blev rädda... Eller iallafall jag ... Väckte Casper... Eller iallafall jag... Sov... Eller iallafall Issan ;)
Issan och Casper somnade runt tre så då kunde lika väl jag somna också ..!
Blev väckta klockan tolv typ, fixade frukost och sen kollade vi på film.
Blev hämtad vid två ungefär, satte mig ute och solade direkt... Och efter fem minuter gick jag in och duschade... Rastlös så det skriker om det ;)
Mötte Issan vid sex ungefär... Drog till skolan och pratade lite.
Sen stack vi ner till konsum.. Blev lite förbannade... Eller jag blev iallafall det... Haha.
Pratade lite med Ahamed (eller hur han nu stavas), Ibrahim och Emil, hahaha vi har ju faktiskt lite saker gemensamma !
Sen stack vi till macken, sen ångrade vi oss och stack där ifrån, haha ;)
Gick hem till mig och åt sen stack Issan och då satte jag mig och kollade på film med familjen.
Mys.
Det har iallafall vart två awesome dagar!
Och i morgon drar jag och issan till jönköping och festar ;) Haha nemen drar iallaffall till jönköping :)
Och sen hoppas vi på att Susanne kan vara jätte gullig och skjutsa oss till göteborg!
Sjukt taggad tills söndag då Caper kommer hem också!

Hade tänkt att lägga ut en massa bilder men som vanligt går det bara lägg ut två.. jävla sikt.

Ha det så bra så bloggar jag mer i morgon fast idag ;)

Stan

Hej! Var i stan med Tea idag :)
Mamma skjutsade in oss vid två typ? Gick in i lite olika affärer och töntade oss ;)
Sen gick vi iallafall in på McDonalds och åt, träffade Sebbe i kassan typ haha :D
Träffade Johan utanför... Stack till parkeringshuset.. Han dansade lite typ, annars gjorde vi inte så mycket där, haha ;)
Sen väntade vi på bussen sen när han stack drog vi till newyorker.
Jag blev skit sur för att de inte hade kvar ett par mjukisbyxor som jag ville ha, hehe tur att jag är bra på att hålla tillbaka arghet ;)
Sen fikade vi nog, haha :)
Orkar inte skriva vad vi gjorde sen HAHA, men stack hem vid halv sju?
Nu sitter jag i sängen och väntar på att Casper ska svara på sms, vill skype'a men han :(
Slänger in ett par bilder ifrån dagen ;)

Resten av bildera, går som vanligt, inte att ladda upp.
Funderar på att byta till nattstad eller devote eftersom det aldrig går ladda upp några bilder.. Men får se..

vaken

Hej, blev väckt vid åtta av min idiot till pappa, han kom in och spruta vatten på mig... Iallafall så har jag försökt somna om tills nu.
Drar till stan med tea sen, awesome :D
Ha det bra så ska jag äta frukost ;)

åthelvetetmedallt

Hej, ville bara berätta att livet suger.
Allt går åt helvetet.
Livet rasar mer och mer...
Kan inte lita på någon eller något.
När man tror allt är bra så är det klart som fan att allt ska bli skit igen.
Klarar inte mer.
Jag ska aldrig mer hoppas.
HELVETE!
Ska sova nu eller snart då, sova bort alla problem -Låter bra va? -Tyvärr så funkar ju inte det :)
Trodde livet ägde men livet suger!
Trodde jag hittat meningen med livet, men nej.
För varenda jävla liten sak ska ju förstöras så fort man mår bra :D
Spelar ingen roll hur många namn, hjärtan och fjärilar jag har på handleden längre..

Soffan...

hej!
Sitter i soffan och tråkar... Usch för vädret, eller vad säger ni?
Kollade på film med mamma för en stund sen, sjukt dålig HAHA!
Imorgon kommer nog Issan hem... Eller på onsdag... Haha, ajja drar nog till liseberg någon dag innan sommarlovet tar slut... Och på fredag taggar vi jönköpingsfesten!
Livet äger! :D

morgon

Ligger i sängen och halv sover, mamma sitter i köket och skriker stt jag ska gå upp och äta mat... Skulle inte tro det...
Har fortfarande inte fått någon gitarr! :( men tror jag får en imorgon eller idag om jag har tur!
Bloggar senare!

glad.

Ligger i soffan och kollar på film.
Är jätte glad för att det "bara" är en vecka kvar tills casper kommer hem och för att issan kommer hem om någon dag :D
Lizen är här idag, annars händer det inte mycket annat, ses senare när jag har något att blogga om ;)

ont

hej, vaknade klockan tolv i dag, gick upp och åt glass, satte mig vid tven, annars har jag inte gjort ett skit typ! :(
drog iallafall till hemmakväll lite senare och hyrde filmer och köpte godis.
Sen stack vi till lidl och shoppade, haha ;)
Sen drog vi hem och så lagade jag mat, jävligt stolt faktiskt!
Efter maten kollade vi på film sen ringde Tea, grattis till henne!

Och nu ligger jag i sängen och messar med mina habibis! :D
Blev ingen gitarr idag eftersom pappa drog ut med motorcyklen direkt på morgonen, men det blir nog i morgon, kollade på blocket idag, vill inte ha en begangnad! :( Men det blir nog bra, haha :)
slänger in oseriösa bilder bara för att..

Massor av pussar till er!

Förklaring tillrubriken: Hahaha, har jävligt ont i benet, magen och hjärtat ;)

fan!

Trodde allt skulle bli bra nu, allt var ju så jävla perfekt.. och så förstördes allt på en kväll... Åt helvetet med allt!

glass

Glass till frukost, livet äger haha ;)

Seg kväll

Hej!
Har ju redan berättat det mesta av dagen men stack iallafall ut vid halv åtta? och träffade Tea nere vid stationen.
Hon stod och hade jätte kul medan jag höll på att somna, hehe...
Tog iallafall tåget som gick kvart över åtta till forserum.
Träffade Filip och Adde där.
Gick upp till Addes hus.. Tror jag ? Haha :)
Se kom de några andra... Kommer inte ihåg vad de hette.. Tror Jens och Jocke, men är inte helt säkert.. Stod iallafall i en ring och de pratade typ, sen kom någon Danne så stod han också och pratade i ringen...
Sen drog vi till K/Christian, han visade upp ett trasigt fiskespö typ.. Haha ?
jävligt smart att säga vissa saker när man har öppna fönster också... Haha jätte röd :D
Sen drog vi till Filip och lyssnade på musik, satt i hans säng typ och messade med Casper.
Mia hämtade oss vid elva och så blev jag hem skjutsad.
Gick direkt in på rummet och bytte kläder :s
Efter en stund ringde Casper också, är fan helt sjukt hur jävla glad jag kan bli av att prata med honom!
Vi pratade iallafall om gula apor, Tiger, nakna killar (?:s ), min mage, träning, en fluga som bet mig, saxar, borstar, min ålder HAHA, och lite andra saker, jätte mysigt iallafall :)
När hans mobil laddat ur så ringde Tea, pratade med henne en stund och nu ligger jag på golvet och är sjukt trött!
Jätte seg kväll ! :(
Men ha det bra så ska jag faktiskt sova, haha :D

Gitarr

Drar och köper en gitarr med pappa i morgon!
Humör: :D :D :D :D :D :D :D :D ;)

Torsdag-Fredag

Hej! Fredag idag då!
Sov ju som sagt över med Tea igår.
Gick ut och fotade direkt när hon kom... Usch, haha ;)
Stack hem vid åtta och åt vid nio/halv tio, drog ner till ica vid tio och träffade Johan, eller vi hittade honom på en bänk... ? Iallafall så kom Ocea, Reva och Johanna efter en liten stund, små pratade lite typ..? :s
Sen stack Johanna och en stund senare stack Johan också.
Då gick, jag, Tea, Ocea och Reva upp till skolan och gungade.
Pratade lite med Casper i mobilen också, blev tusen gånger gladare när jag fick höra hans röst så hade lite kul med äpplen och päron... HAHA :D
Reva och Ocea stack typ kvart över elva och då drog Tea och jag också hem.
Pratade fortfarande med Casper, dock inte mycket prat... Vi båda var rätt dåliga på att prata med varandra i telefon :s
Kom hem kvart i tolv typ, satte oss och kollade på Beck med popcorn och äcklig fanta, haha :)
Efter det gick vi in på rummet och pratade lite, tror jag...
Somnade iallafall vid fem ungefär, haha tråkig :(
Vaknade vid ett och åt frukost vid två, mys!
Tea stack hem vid tre och då fick jag äntligen duscha, haha satt och väntade på att hon skulle hem så jag kunde det ;)
Åt pizza för en stund sedan, usch haha :( Tränade iallafall direkt efter, nu jävlar ska jag vinna mitt och Caspers vad!
Mohaha ;)
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, platta håret och sminka mig antar jag? :D
Slänger in bilder från igår senare, måste lägga över de på datorn oså.. Men, vi ses sen!
Bara för att jag tyckte mina ögon var fina på den bilden...

Livet äger!

Hej!
Är äntligen hemma, haha.
Började dagen med att täta nere vid hamnen... SÄMSTA STÄLLET I VÄRLDEN! Surnat kött som de kallade oxfilé, ingen kolsyra i colan, äckliga potatisar som fan, äckliga bord och stolar, dålig personal och allt var helt enkelt skit.
Usch!
Stack i alla fall till optikern sen, blev inte de glasögon jag och Tobbe hoppats på men det blir säkert bra ändå.
Sen stack vi till newyorker, skit sygga kläder! Tack till pappa :D
Efter det stack vi till BR så köpte Tobbe något fånigt.
Sen gick vi in på H&M i onödan... Haha ;)
Sen gick vi in på gina, snygga shorts och skit fin tröja -Yesbox!
Sen gick vi omkring i lite affärer sen drog vi till plantagen och.. Öhm, har ingen aning om vad vi gjorde där :s
Nu är jag iallafall hemma, Tea kommer snart, hon sover här i natt, awesome!
Tror vi ska ut och fota, så hejdå, måste fixa mig!
Bilder kommer sen eller i morgon ;)

NewYorker

Shopping på newyorker, tack till pappa!<3

hamn

Sitter nere vid hamnen och väntar på mat, drar till optikern sen.
Kommer förmodligen bli mycket bilder idag, hoppas jag iallafall ;)
Men ha det så bra så kommer det troligen fler inlägg under dagen!

FML.

Nu förstördes mitt liv, Casper ska vara borta två dagar till, det vara bara det jag ville säga, hejdå!
Fuck my life sadface.

Dagen!

Erkänn jag är duktig på att blogga?
Ajja, var i stan med Tea idag iallafall.
Stack till ekhagen vid halv fem typ, stack in på pressbyrån och fyllde på våra buss kort sen satte vi oss och väntade på bussen vilket var onödigt eftersom det slutade med att vi gick till asex istället.
Gick och pratade lite och skrattade åt en tant som stog mitt i skogen, haha nemen ;)
framme vid asex letade vi efter bodylotion på coop, fanns inte just den där så då stack vi till kicks tror jag sen stack vi till H&M för att gämnföra priset, sen stack vi till åhlens och gämnförde där också kostade precis lika mycket som på kicks så vi köpte den på åhlens, haha.
När Tea failat med betalningen stack vi till McDonalds så åt jag mat eftersom jag inte hadde ätit ett skit på hela dagen.
Sen stack vi upp till ekhagen igen, tog världens omväg... haha :D
Sen väntade vi på en buss i tjugo minuter och åkte två hållplatser, blev jätte irriterad eftersom vi lika gärna kunde gått... Sprang iallafall omkring och letade efter statoil ett tag, haha ;)
Träffade Pontus och hans kompis där, ni fattar inte hur jävla bäst dom är!! Hahaha världens största tack till dom :D
Sen stack vi upp till lidl och köpte tändare, skiiiit fina! :D
Satt och väntade på en buss i typ en halv timme, en stack vi hem till Tea och drack cola!
Sen gick vi ner till stationen, Tea blev dissad av han som körde tåget.. gå och dö din dumma lilla gubbe! Haha ;)
Jag stack iallafall hem och åt mat, grillad lax, blä.
Stack ut och träffade Tea sen igen, tog med mig Kalle.
Mötte henne nere vid stationen sen stack vi till lekparken och pratade.
Stack hem vid halv elva och kom hem vid elva typ.
annars har jag inte gjort så mycket.. Fått världens glad-damp bara för att Casper svarade sms, kääääärlek! Haha seriöst, min natt räddades då ;)
Sticker till optikern i morgon bitti, får se om jag hinner blogga innan, hejdå!

RSS 2.0